2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

6.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vroutek si poradil s Žiželicemi


Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vroutek, který ještě na jaře hrál 1.B třídu, přivítal ve svém krásném stánku s velmi kvalitním trávníkem na hrací ploše, tým ze spodku tabulky Žiželice. Ty však přicestovaly s velmi okleštěnou sestavou z důvodu nadpočetných absencí, zaviněných zdravotními problémy, pracovními povinnostmi poloviny hráčského kádru. Do branky tudíž byl nucen nastoupit trenér Antonín Kvapil, který již před více než rokem musel ukončit aktivní kariéru pro vážné zdravotní potíže, které mu nedovolily pokračovat v aktivní činnosti. Přesto i v takto velmi citelně oslabené sestavě drželi žiželičtí se svým soupeřem dlouho krok a nebýt zaváhání v obranné činnosti několik sekund po vypršení řádné hrací doby, mohli do kabin odcházet spokojeni. V první minutě nastavení prvního poločasu však onoho zaváhání poslal Vroutek do vedení domácí Stránský.

 

Druhý poločas začaly Žiželice velmi aktivně, během úvodní destiminutovky se jim několikrát podařilo doslova uzamknout domácí před vlastní brankou, ale vinou nedůrazu při zakončení bez gólové odměny. A jak tomu často bývá, z ojedinělého protiútoku Vroutku v 56. min. inkasovaly. V pokutovém území se dostal k míči Vostárek a domácí rázem vedly 2:0. Žiželickým nelze upřít snahu, ale po této druhé inkasované brance se již do vyložené šance nedostali. Domácí si svůj náskok vcelku v klidu udrželi a po závěrečném hvizdu rozhodčího Šnídla tak mohli slavit důležité vítězství.

 

Autor: Jaroslav Feciškanin 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (předseda, administrátor): " Vzhledem k tomu, v jakém složení jsme byli nuceni nastoupit, jsme možná překvapivě sehráli vyrovnaný zápas. Na rozdíl od domácích nám ale chyběla přesnost a důraz v zakončení, takže jsme se domů bohužel vraceli s prázdnou. V následujících třech zápasech se musíme dát dohromady, sebrat v sobě všechny síly, doufat v uzdravení klíčových hráčů a vyvarovat se jakýchkoliv zaváhání, pokud chceme hrát ve zbytku podzimní části sezóny důstojnou roli. Na svém hřišti totiž přivítáme týmy, které mají v tabulce na svém kontě pouhý bod navíc - 23. září Tuchořice a 7. října nováčka z Měcholup. Mezi těmito zápasy odehrajeme zápas 30. září na hřišti aktuálně posledního týmu tabulky SK Cítoliby. Po těchto klíčových zápasech se uvidí, v jakém herním i mentálním nasazení se budeme nacházet. Závěrečných pět utkání nás totiž čekají velmi těžcí soupeři: venku velmi kvalitní Výškov, proti kterému se nám dlouhodobě nedaří, doma aktuálně vedoucí tým přeboru z Černčic, který doposud neztratil ani bod, poté venku aktuálně druhé Dobroměřice B, v posledním podzimním domácím zápase velmi ambiciózní Postoloprty a úplně na závěr opět venkovní zápas na hřišti momentálně třetích Buškovic, které se dlouhodobě umísťují na nejčelnějších příčkách lounského okresního přeboru a několikrát jim unikl postup jen o pár bodů. Nezbývá tedy nic jiného, než jen doufat, že nás nebudou pronásledovat trable se sestavováním co nejsilnější sestavy. Jedině v tomto případě budeme mít aspoň nějakou šanci na jakýkoliv bodový zisk. Každý bod bude mít pro nás cenu zlata"



Sestavy


FK Vroutek
M. Tausch [-] - M. Stranský [-] , J. Krejčí [-] , M. Vostárek [-] (72. Š. Grabovski [-] ) , J. Imríšek [-] , Z. Machyna [-] , R. Gutwald [-] , A. Machyna [-] , D. Haza [-] , M. Junk [-] , O. Kubelka [-] (62. J. Krejčí [-] )

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - M. Makuka [-] , P. Koreň [-] , M. Panský [-] , A. Davydau [-] - J. Blacha [-] , N. Tudor [-] , J. Švejda [-] , K. Kacz [-] - V. Hira [-] , J. Kopecký [-]

ŽK: 67. M. Stranský - 21. A. Davydau .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šnídl David - HAMÁČEK Václav, SCHIFERDEKL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů