4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo čekal vyrovnaný průběh, tak se mýlil. Rapid se Slovanem příliš práce neměl.


Branky


46. M. Čupalka (p.) , 57. T. Křen , 76. O. Hirman , 80. M. Brůček
15

Duel druhého a třetího týmu tabulky měl až překvapivě jednoznačný průběh. Domácí svého soupeře jasně předčili a hlavně ve druhém poločase už byla jedinou otázkou konečná výše skóre. To se nakonec zastavilo na čtyřbrankovém rozdílu, díky kterému domácí svému soupeři v tabulce odskočili na šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předspolední kolo proti sobě postavilo druhý se třetím týmem tabulky a tak se čekal vyrovnaný průběh. U vyrovnaného průběhu však zůstalo jen u předzápasových prognóz. Hosté ze Slovanu, bez některých chybějících hráčů, ještě v první půli stíhali hasit nebezpečné výpady domácích a drželi nerozhodný výsledek. Sami se také dostali párkrát k ohrožení domácí branky. V samotném závěru si ale počínali nedovoleně v pokutovém území. Hlavní rozhodčí němel jinou možnost, než nařídit pokutový kop, který proměnil ve 45. minutě Čupalka.

Jak byla v prvním poločase hra v rámci možností vyrovnaná, ve druhém poločase už se bavili jen diváci sledující zápas na útočné polovině domácích. Hosté se totiž horko těžko dostávali k překročení poloviny hřiště. První možnost ve druhém poločase zahodil Holík, který po přihrávce Klimeše mířil před poloodkrytou brankou jen do tyče. Další, už méně nebezpečná příležitost, ale skončila v síti. Přímý kop Křena z větší vzdálenosti v 57. minutě po velmi nepovedeném zákroku brankáře našel cíl až v síti. Od třetí branky prozatím hosty zachránil ofsajd, když v něm stojící Klimeš tečoval do branky střelu Nového. V 76. minutě už se jej ale domácí dočkali. Po rychle rozehrané standardce se trefil o tyč mladý Hirman. Tečkou za zápasem bylo gólové zakončení Brůčka po přituknutí do běhu od Čupalky v 80. minutě.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: První půle ještě vyrovnaná, druhá už naprosto v naší režii. Čtyři góly, navíc festival zahozených šancí našich kanonýrů Čupalky a Holíka. Nakonec, až trochu překvapivě, zcela zasloužené tři body. Ve druhé půli mě navíc překvapili všichni střídající dorostenci, Hirman, Sidoran a Lepič, kteří svým výkonem mile potěšili.




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - T. Křen [-] (70. V. Sidoran [-] ) , M. Brůček [-] , M. Klimeš [-] , M. Novák [-] , J. Řežáb [-] (46. O. Hirman [-] ) , D. Pešek [-] , J. Holík [-] (70. M. Lepič [-] ) , M. Votava [-] , M. Čupalka [-] , P. Nový [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - M. Nosek [-] , M. Vričan [-] (57. D. Štec [-] ) , M. Pernt [-] (80. M. Galovič [-] ) , L. Mareška [-] , T. Červeňák [-] , M. Vojta [-] (57. A. Daniel [-] ) , O. Ladislav [-] (76. R. Shevchuk [-] ) , P. Nožička [-] , P. Bouřil [-] , L. Boula [-] (57. J. Zýka [-] )

ŽK: 56. M. Vojta , 66. O. Ladislav .
Hráči zápasu: M. Votava .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - KULI Karel, RYBINSKI Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

A zde máme poslední zápas sousedů v tabulce. Myslím si, že šlágr kola také bude hodně záležet na tom, kolik kluků z A týmu u obou půjde i za béčko. Každopádně na Rapidu jsem strávil několik let, tak budu věřit více domácím.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:57

Tip: výhra domácích