FOTO: Litice po hrozivém úvodu sezony připisují třetí výhru v řadě, domácí závěr zápasu neunesli


14

Hosté z Litic si po dvou domácích výhrách mysleli na první venkovní body. Měli k tomu ideální šanci, jelikož Chotíkov měl za sebou pět porážek v řadě. Aktuální pohoda se nakonec promítla i do tohoto zápasu. Litice měli v utkání navrch, za to Chotíkov mimo prodloužení série bez bodu rovněž neudržel emoce a obrdžel dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vlítli domácí hráči s chutí a hosté měli se zachycením tempa hry problémy. Zlom ale nastal poměrně rychle, když s ve 14. minutě přesně zamířil po rychlém brejku z pravé strany Radvanovský. Nastalá situace s domácími zamávala. Následně měli často problémy s rozehrávkou od brankáře a s rychlými brejky Litic. Domácí sami ohrozili brankáře hostů střelami ze střední vzdálenosti. S nimi ale neměl Tykvart příliš práce. A právě zmiňované brejkové situace přinesly i druhý gól. Radovali se z něj v 38. minutě znovu hosté. Hostující hráč si poradil opět na pravé straně s obráncem, navedl si míč do vápna a přihrávkou pod sebe našel úplně volného Vajskebra, který balon uklidil z úrovně penalty netradičně vnějším nártem k tyči.

 

Definitvní rozhodnutí na sebe nenechalo dlouho čekat. V 53. minutě se k prodlouženému míči útočníkem Litic sbíhali druhý hráč hostů a domácí brankář, který byl u něj dříve, ale bohužel pro něj trefil jen dobíhajícího Radvanovského, který ho pak dopravil do prázdné branky. Za dalšch pět minut to byl opět, už potřet v zápase Radvanovský, který stál na správném místě a po střele, kterou bránkář vyrazil, míč dostal do prázdné branky s velkým štěstím o břevno. To už bylo moc na člena domácího realizačního týmu, který si po protestech vysloužil žlutou a následně i červenou kartu, kterou s velkou nespokojeností komentoval i při odchodu z lavičky. A nebyla to jediná červená karta. Druhou obdržel v 81. minutě Soukup za kritiku pomezního rozhodčího, od kterého byl hlavní rozhhodčí na tuto skutečnost upozorněn. Jak je z posledních situací vidět fotbal už šel stranou. Blíže k dalšímu gólu měli hosté, ale žádný z nadějných brejků nevyužili a tak udeřili domácí. Čestný úspěch po střele z první po odvráceném centru z vápna zanznamenal v 89. minutě Cín.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Prvních deset minut patřilo Chotíkovu, ale po první brance jsme se uklidnili a začali domácím zatápět. Po poločase jsme nepolevili a pokračovali v nastaveném trendu. Domácí zápas pak neunesli, padaly karty a my si v klidu došli pro třetí vítězství za sebou, což od nás nikdo po šesti kolech bez bodu nečekal. Vyzdvihnout musím výkon Radvanovského, který vsítil hattrick. Co jsme ho dali do útoku, tak je k nezastavení a samozřejmě Tykvarta, který po výměně gólmanů zavřel naši branku už tři zápasy.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Votruba Jiří - KULI Karel, ŠPELINA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 11:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:39
Daniel Kořenek

Expert: Libor Novák
Tip experta: výhra domácích

Chotíkov by měl doma vyhrát, navíc by mohl být posílen hráči z A týmu.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 20:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:57

Tip: výhra domácích