1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid prohrával, bodově ale nakonec neklopýtl ani v Chotíkově


Branky


10. Z. Pašek - 23. M. Brůček , 73. D. Kestler (vl.) , 83. P. Zikmund
13

Chotíkov vedoucí celek soutěže z Doubravky v úvodu překvapil. Hostům se ale povedlo do poločasu vyrovnat a ve druhém poločase výsledek otočit. Rapid si tak před těžkým dvojbojem s Ledci a Lhotou udržel stoprocentní bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid jel do Chotíkova jako favorit zápasu a lídr soutěže. Cestu za dalšími body si ale hosté zkomplikovali hned v úvodu. Domácí totiž poslal do rychlého vedení v 10. minutě Pašek. Chotíkov pak držel hosty na distanc od své branky mimo akce, na jejímž konci byl Brůček, který v 23. minutě vyrovnal. Kromě dvou gólových akcí se toho příliš ale v prvním poločase nestalo a šli do kabin asi přeci jen spokojenější domácí hráči.

Ve druhém poločase už domácí vážněji branku hostů neohrozili a tak se čekalo na to, jestli se Rapid prosadí nebo skončí utkání dělbou bodů. Dlouho to vypadalo na druhou možnost, to by se ale do vlastní branky nesměl trefit v 73. minutě domácí Kestler. Naděje domácích na cenný bodový zisk utnul pak v 83. minutě Zikmund. Dvěma góly nakonec hosté potvrdili zlepšený výkon ve druhém poločase a z velké části díky dobře sehraným přečíslením berou tři body.   

 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Zápas byl poměrně vyrovnaný. Bohužel jsme nezachytili pár rychlých protiútoků a soupeř nás potrestal.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Malé hřiště, nepříjemný, soubojový soupeř a bylo zaděláno na to, že nám tenhle zápas moc chutnat nebude. Vše umocnila ještě rychlá branka domácích. Pak se hrálo spíš od vápna k vápnu a tak jsme se první půlí spíš protrápili, i když se nám podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase jsme byli asi o něco lepší a dali jsme dva góly. Chotíkov žádnou vážnější šanci neměl, tak asi 3 body pro nás nakonec zasloužené. Chotíkovská rezerva ale překvapila a měla by v pohodě hrát střed tabulky.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - M. Tříkač [-] , D. Kestler [-] , M. Rubáš [-] (84. M. Hauer [-] ) , V. Šubrt [-] - Z. Pašek [-] , Š. Kolesa [-] (84. M. Ichnatoyla [-] ) , V. Kratochvíl [-] , D. Soukup [-] - P. Kolesa [-] , R. Vomáčka [-] (63. T. Had [-] ) -

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - J. Hlaváč [-] (87. A. Moule [-] ) , D. Pešek [-] , J. Holík [-] , M. Votava [-] , T. Václavík [-] , M. Fikrle [-] (63. P. Zikmund [-] ) , M. Brůček [-] , M. Klimeš [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 9. Š. Kolesa - 35. J. Hlaváč .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - JEŽEK Petr, HARAZIM Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou doma nepříjemným soupeřem, ale Rapid v soutěži ještě neprohrál a proto věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů