Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký zvrat na závěr kola. Lhota prohrávala s Černicemi o tři branky, přesto bere všechny body


Branky


12

Lhota chtěla držet krok s Rapidem. Proto musela porazit Černice, které ale ke konci prvního poločasu vedly o tři góly. Hosté ale do poločasu výsledek korigovali a po prostřídání a vyloučení domácího hráče ve druhém poločase dokonce výsledek otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota veděla, že pokud bude chtít držet dělené první místo, musí v Černicích zvítězit. Jejich snažení dostávalo už ale od začátku výrazné trhliny. V první šanci utkání pálil po přihrávce Hlaváče v nadějné pozici nad Chvojka. V další akci musel Marušinec zatáhnout za záchranou brzdu a faulovat pronikájíího Švehlu, který se už už řítil nebezpečně do šestnáctky. Rozhodčí mu po inspiraci na dopoledním zápasu Rapidu ukázal k překvapení většiny přítomných červenou kartu, kterou domácí hráč nesl velmi nelibě. Byl to ale jen omyl hlavního rozdhočího, který červenou kartu zrušil a udělil kartu žlutou. V první šanci Lhoty pálil po chybě bránkáře domácích bodlem Adlt, ale minul. Z další možnosti už bylo k brance o dost blíž. Chvojka byl stažen v pokutovém území, ale nařízenou penaltu neproměnil Kuncl. To ho příliš mrzet nemuselo. Takřka hned v zápětí po chybě Čoupka skóroval ve 29. minutě Martin Hlaváč. Se Lhotou to otřáslo a po chvíli inkasovala znovu. Ve 34. minutě pálil přesně znovu Martin Hlaváč, který na půlící čáře překonal bránícího hráče a v přečislení dva na jednoho prostřelil brankáře. Zmar hostů dokonal v 37. minutě Ondřej Hlaváč, který dorazil míč z bezprostřední blízkosti do opuštěné branky. Naději do druhého poločasu dal hostům Adlt, který nedůrázně bráněný vstřelil gól hlavou po centru Langra z přímého kopu.

Hosté poslali do druhé půle čtveřici nových hráčů a to neslo hned ovoce. Ve 48. minutě snížil Švehla a už v 53. minutě vyrovnal Kotrch. V 61. minutě byly v prvním poločase v pohodě hrající Černice najednou ve velkých problémech. Po ztrátě vedení přisly i o Marušince, který už tentokrát obdržel po druhé žluté, červenou kartu dle rozhodčího správně. Nabídnutou přesilovku s díky přijmuli hosté v 74. minutě, když se trefil Zdeněk Paul. Domácí se pak snažili utkání dotáhnout alespoň k bodu, ale když jim dvě branky uznány nebyly, odcházeli z dobře rozehraného zápasu s prázdnou.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Zápas jsme začali dobře, ale bohužel jsme neproměnili penaltu. I přes to jsme se v první půli ujali vedení 3:0. Soupeřovi se podařilo snížit na konci první půle na 3:1. Druhá půle začala z naší strany špatně a soupeř rychle vyrovnal na 3:3. Poté nám rozhodčí nesmyslně vyloučil stopera a Lhotě se podařilo dát vítězný gól na 4:3. I když jsme do konce utkání stihli dát ještě 2 góly, nepřesný rozhodčí ani jeden neuznal. I přes dobrý výkon jame doma prohráli 3:4.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas se pro nás nevyvíjel od začátku vůbec dobře, v první půli jsme nepodali dobrý výkon a prohrávali 3:0. Naštěstí jsme to nezabalili a ve druhé půlce si vytvořili hodně šanci k otočení zápasu na naší stranu. Poučení pro nás do dalších zápasů, že se musíme soustředit na celý zápas a už od prvních minut.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - O. Marušinec [-] , J. Hlaváč [-] (52. A. Luzhetskyi [-] ) , M. Hlaváč [-] (75. D. Kopa [-] ) , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , O. Hlaváč [-] , M. Müller [-] , V. Kotěšovec [-] , V. Motlík [-] , M. Chvojka [-] (46. D. Oncea [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Čoupek [-] - V. Bartovanec [-] (46. J. Záhrobský [-] ) , D. Kovalevskyi [-] (77. J. Brož [-] ) , M. Švehla [-] , J. Langer [-] , M. Šindelka [-] , J. Mikeska [-] (46. F. Rohrer [-] ) , M. Kotrch [-] , J. Adlt [-] (46. Z. Paul [-] ) , L. Výškrabka [-] (46. M. Paul [-] ) , L. Novák [-]

ŽK: 15. O. Marušinec , 41. K. Kuncl , 80. V. Kotěšovec , 83. P. Mastný - 27. L. Výškrabka , 76. L. Novák , 82. M. Švehla , 92. Z. Paul . ČK: 61. O. Marušinec .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - SCHINGLER Milan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Lhota šlape a proti Černicím nezaváhá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza