1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 12:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Rapidu to vřelo, nervózní zápas s jediným gólem okořenily čtyři červené karty


Branky


12

Podle tabulkového postavení se dal očekávat jednoznačný zápas, ale opak byl pravdou. Domáci nakonec v zápase chudém na šance jednu proměnili a berou vítězství. Vše ale zastínily hned čtyři červené karty po ne moc fotbalových situacích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měl před úvodním hvizdem jasného papírového favorita. Domácí trefili v úvodu tyč Peroutkou, který dorážel z úhlu Holíkovo střelu. Pak si ale domácí cestu za vítězstvím zkomplikovali. V 16. minutě byl hostující hráč faulován Novákem, za což uviděl od rozhodčího žlutou kartu. Při odchodu z místa přestupku se ale dostal do výměny názorů právě s faulovaným hráčem. Hráči se k sobě dostali až čelo na čelo a byl to právě Novák, který nervy neudržel a zbytečně se po naznačení hlavičky dotknul svého soupeře. Červenou kartu musel hlavnímu rozhodčímu poradit až jeho kolega na pomezí, jelikož hlavní sudí v onen okamžik akorát zapisoval předešlou žlutou kartu. Ve zbytku prvního poločasu se vzhledem k domácímu oslabení hrál vyrovnaný zápas bez šancí de facto jen mezi šestnáctkami. Ve 44. minutě pak jako blesk z čistého nebe přišel další domácí úder, tentokrát už ale do branky Roudné. Brůček dostal průnikovou přihrávku mezi obránce a na zadní tyč prostřelil Kolaříka.

 

Druhé dějství načal Rapid závarem po rohovém kopu, po kterém mířil jen do břevna Nový. Na další vzrušení se čekalo až do 79. minuty. Opět to ale mělo s fotbalem společného velmi málo. U laviček spěchal s míčem po lajně Peroutka, kterého ale ošklivě po odehrání míče dojel Vachovec. Peroutka si ale jeho zákrok nenechal líbit, načež faulujícího Vachovce chytl za dres pod krkem. To ale nastartovalo obě lavičky, z kterých se do šarvátky zapojil ještě v zápise na lavičce napsaný Tříska. Ten se sápal po Peroutkovi, ale po chvíli se oba od sebe podařilo odtrhnout. Hlavní rozhodčí nakonec tahal červenou kartu pro všechny tři aktéry. Utkání pak bylo až do konce hodně nervózní. Mimo to mohl vedení navýšit z půlky sám na bránu běžící Holík, ale nedal. A když ani hosté následně neproměnili svojí největší příležitost z brejku, zůstalo skóre na nejtěsnější možném rozdílu.   

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Celkem divnej zápas se soupeřem, se kterým se nám dlouhodobě moc nedaří. V základu jsme hráli s pěti hráči z gardy, navíc od 15. minuty bez vyloučeného Míry Nováka. Tak to bylo asi o tom, kdo dá první gól. My nastřelili tyč a na konci poločasu otevřeli skóre, hosté výraznější šanci neměli. Ve druhé půli dorazili na zápas tři dorostenci, kteří dohráli v Chlumčanech, tak jsme mohli alespoň trochu i prostřídat. Trefili jsme břevno, neujal se sólo brejk Honzy Holíka, tak zaujal především karetní mariáš za nešetrný zákrok hostujícího kapitána, oplácení Peroutky a vyloučení hráče hostí z lavičky. Následně nepříjemný brejk hostí zastavil dobře chytající Matějka, tak body nakonec zůstaly doma.

SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Sehráli jsme vyrovnané utkání s vedoucím týmem tabulky, kdy domácí byli na konci utkání tím šťastnějším týmem , zápas s minimem šancí na obou stranách, z čehož Rapid jednu proměnil, jinak se zápas zbytečně vyhrotil, k čemuž přispělo několik ostřejších zákroků na obou stranách a následné oplácení. Zápasu by víc slušela remíza.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - T. Davídek [-] (62. M. Lepič [-] ) , J. Ledvina [-] (71. T. Hamáček [-] ) , M. Peroutka [-] , M. Brůček [-] , J. Holík [-] , M. Novák [-] , M. Kořenek [-] (71. V. Sidoran [-] ) , M. Klimeš [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - T. Pfleger [-] (46. T. Kratschmer [-] ) , V. Rada [-] (90. A. Dejmek [-] ) , L. Jandoš [-] (62. P. Bruner [-] ) , M. Vachovec [-] , M. Ranš [-] , L. Zelenka [-] , J. Houfek [-] , V. Ranš [-] (62. P. Mach [-] ) , J. Viktora [-] , D. Urie [-]

ŽK: 16. M. Novák , 55. J. Holík - 17. J. Houfek , 40. M. Ranš . ČK: 16. M. Novák , 79. M. Peroutka - 79. M. Vachovec , 79. M. Tříska .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠPELINA Jan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Doufám, že navážeme na dobré výsledky z předchozích kol a Roudnou porazíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích