5:1
(0:0)
75. M. Hauer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná ve druhém poločase přejela Chotíkov a vyhoupla se na třetí místo


Branky


53. V. Skalský , 58. D. Vacek , 65. J. Mach , 77. J. Mach , 85. J. Mach - 75. M. Hauer
12

Domácí Letná se už bez přestoupivšího Domina v prvním poločase s Chotíkovem spíše oťukávala. Po poločase ale uštědřila svému soupeři pět úderů a vyhoupla se na třetí místo tabulky. Chotíkov si připsal třetí porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se v Plzni na Letné odehrával převážně mezi šestnáctkami. Šancí bylo spíše poskromnu a týmy se přetahovaly o každý metr hřiště. 

Až druhý poločas přinesl rozuzlení. Chotíkovští začali kupit chyby a byli za ně trestáni. V 53. minutě se domácí dostali do vedení díky Skalskému. Na něho navázal v 58. minutě Vacek a Letná byla během pěti minut blízko vítězství. Na to už pomyslně sahali v 65. minutě, když se ten den poprvé prosadil o poločase střídající Mach. Jiskru naděje hostům vykřesal v 75. minutě Hauer. Ta měla ale pouze jepičí život. V 77. minutě a poté v 85. minutě se trefil Mach, pro kterého šlo o jeho druhou, respektive třetí branku. Konečný stav 5:1 tak hovořil jasně ve prospěch domácí Letné.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Dominik Vacek, hráč: První poločas se nesl spíše v bojovném duchu a přihlížejícím divákům moc šancí nenabídl. Po změně stran jsme díky dvěma rychle vstřeleným brankám převzali otěže zápasu a kráčeli za vítězstvím, hostím se v 75min. podařilo skóre korigovat, ale naštěstí jsme dokázali velmi rychle zareagovat a nedopustili v závěru zápasu žádné drama. Výsledek zápasu odpovídá dění na hřišti a zásluhou produktivního druhého poločasu bereme cenné 3 body do tabulky.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: V prvním poločase jsme neproměnili pár šancí a ve druhém jsme udělali větší počet individuálních chyb, po kterých jsme inkasovali.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
M. Stenzel [-] (46. R. Fryš [-] ) - D. Sýkora [-] (80. J. Hucl [-] ) , P. Kraft [-] (46. J. Mach [-] ) , J. Toman [-] , V. Skalský [-] , L. Zeman [-] , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] (85. Š. Brožek [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - P. Maruš [-] (46. J. Blahník [-] ) , M. Bělohlavý [-] (25. M. Ichnatoyla [-] ) , J. Bříza [-] , M. Tříkač [-] , Š. Kolesa [-] - T. Cín [-] (46. V. Šubrt [-] ) , R. Vomáčka [-] (70. M. Hauer [-] ) , L. Kaprál [-] - C. Dalakov [-] (65. O. Würtherle [-] ) , D. Kestler [-] -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - KOSTELNÍK Lumír, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas skončí těsnou výhrou Letné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích