Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice se trápí, tentokrát schytaly příděl ve Vochově


Branky


12

Liticím se nedaří, jsou stále bez bodu a jejich výsledky nabírají klesající tendenci. Třetí vysokou porážku za sebou jim tentokrát přichystal Vochov, který se naopak dostal do klidných vod středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyšel lépe domácímu Vochovu, který se dostal do vedení po trefě Křena z 16. minuty. Po úvodní brance, ale polevením v tempu dovolili domácí Liticím vrátit se na remízový stav. Vyrovnání měl na svědomí v 29. minutě Vacek. Možná jako nejdůležitější moment zápasu se ukázal gól v 38. minutě, kterým se dostali domácí v ten den podruhé do vedení zásluhou Bezdičky. Pro ně přívětivý stav už do konce zápasu nepustili.

Po hluché pasáži bez gólového zakončení se trefil přesně v 68. minutě Bezdička. Další branku přidal pak v 71. minutě Křen. Domácí střelnici na chvíli přerušil brankou v 76. minutě hostující Hanzlíček. Pak už však pokračovali jen znovu jen domácí. Náskok do konce zápasu ještě navýšili v 77. minutě Vyleta, v 83. minutě Křen a v 89. minutě na konečných 7:2 Vyleta. Na vysokém vítězství se tak podíleli pouze tři domácí střelci.    



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Opět nám vyšel vstup do utkání, ale po vstřeleném gólu jsme přestali hrát naší hru a soupeři, tak umožnili vyrovnat. I v tomto zápase jsme nedokázali proměnit velké množství šancí, abychom se uklidnili, zejména v prvním poločase. Po změně stran se naše hra zlepšila a přinesla kromě proměněných šancí i důležité tři body.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: První poločas byl vcelku vyrovnaný, oba týmy měly své šance. Ve druhém poločase se projevila šířka kádru a útočné trio Vochova, které se těžko brání....gratulace soupeři. My sestavy lepíme, každý týden spousta zraněných nás bohužel stojí lepší výsledky.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - I. Lazarevič [-] (52. P. Packan [-] ) , P. Vyleta [-] , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (60. L. Chvojka [-] ) , F. Šváb [-] , T. Křen [-] , M. Diviš [-] (60. L. Honzátko [-] ) , M. Brousil [-] , M. Škoda [-] , V. Bezdička [-] (82. M. Šulaj [-] )

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - J. Beneš [-] (54. V. Liška [-] ) , A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , V. Liška [-] (36. P. Jareš [-] ) , F. Vajskebr [-] , D. Blovský [-] , J. Horn [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 32. M. Diviš - 27. O. Kollros .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MIČAN Jan - VETECHA Jan, ERET Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

První půle by mohla být vyrovnaná, druhá už ale bude jednoznačně v režii domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích