P. Kolesa 24. (p.)
1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtou venkovní výhru v řadě vystřelil Košutce hattrickem Kučera


Branky


24. P. Kolesa (p.) - 29. V. Kučera , 39. V. Kučera (p.) , 44. V. Kučera
13

Košutka se stále drží v závěsu za vedoucími dvěma týmy soutěže. V Chotíkově to sice v úvodu skřípalo, po inkasované brance se ale hosté rozehráli a ještě do poločasu výsledek třemi brankami otočili. Stejný stav pak na světelné tabuli vydržel až do závěrečného hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka chtěla v Chotíkově navázat na zatím povedený start soutěže, ale domácí tým byl v úvodu utkání proti. Svého soupeře vysoko napadal a nenechal ho hrát po zemi od vlastní branky. Domácí si tím vytvořili převahu, kterou korunovali získaným faulem v pokutovém území. Nařízený pokutový kop pak proměnil ve 24. minutě Petr Kolesa. Inkasovaná branka jakoby donutila k probuzení i hosty, kteří začali být úspěšnější v osobních soubojích a zanedlouho vyrovnali. Ve 29. minutě se přesně trefil Kučera. Do konce poločasu to ale nebylo všechno. Pokutový kop byl odpískán ve 39. minutě i na druhé straně. A podobně jako Chotíkov i Košutka přetavila velkou šanci v gólový výsledek, když penaltu proměnil znovu Kučera. Minutu před pauzou pak mířil stejný hráč během prvního poločasu přesně i potřetí.

Domácí se ve druhém poločase snažili s vědomím dvoubrankové ztráty snížit, ale ani přes dobrý výkon se jim to vzhledem ke kvalitně organizované obraně hostů nepodařilo. Hlavní dění se tak odehrálo z velké části jen v prvním poločase. A když už se domácí do nějaké příležitosti dostali, zastavil ji brankář Stupka.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Pavel Čech, trenér: O celým zápase rozhodl první poločas. I přes to, že jsme dali první branku, jsme udělali tři hrubé chyby a soupeř nás za ně potrestal. Ve druhém poločase jsme hráli výborně, ale soupeř si vše pohlídal a k ničemu nás nepustil.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: V tomto utkání se vše podstatné událo v prvním poločase. Soupeř nás na začátku utkání zaskočil velmi aktivní hrou, kdy nás napadal velmi vysoko a ztěžoval nám rozehrávku již hluboko na naší polovině hřiště. Svoji převahu domácí zužitkovali ve 24. minutě, kdy po faulu v pokutovém území z nařízené penalty šli do vedení. Obdržený gól nás probudil a výrazně jsme přitvrdili v osobních soubojích a postupně se začali prosazovat. Do poločasu jsme vývoj utkání otočili a do kabin šli v poločase s vedením 3:1. Ve druhém poločase se domácí snažili snížit. Zodpovědným výkonem hlavně v zadních řadách se nám však výsledek podařilo uhájit. Velkou měrou se na našem úspěchu podílel brankář Lukáš Stupka, zapůjčený pro tento zápas ze staré gardy Košutky.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
D. Bejdák [-] - P. Kolesa [-] , R. Vomáčka [-] , L. Kaprál [-] (61. T. Cín [-] ) , J. Benedikt [-] , A. Cirok [-] , C. Dalakov [-] (46. J. Blahník [-] ) , D. Soukup [-] (46. V. Šubrt [-] ) , M. Rubáš [-] , Š. Kolesa [-] (84. O. Würtherle [-] ) , M. Tříkač [-] (84. M. Bělohlavý [-] )

TJ Košutka Plzeň B
L. Stupka [-] - V. Kučera [-] , J. Blažejovský [-] (80. T. Valíček [-] ) , L. Kovařík [-] , F. Bloch [-] (80. P. Sobotka [-] ) , J. Chaloupka [-] (61. S. Tázler [-] ) , J. Chaloupka [-] (61. M. Trnka [-] ) , T. Ivankiv [-] , F. Řežábek [-] , J. Kastl [-] , O. Sotona [-]

ŽK: 54. P. Kolesa , 65. M. Rubáš , 71. J. Benedikt - 23. L. Kovařík , 58. J. Chaloupka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - JEŽEK Petr, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Chotíkov oproti minulé sezóně se zlepšil na druhé straně Košutka má mladé perspektivní mužstvo. Remíza?

Tip: výhra hostů