6:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bídná úspěšnost střelby, i přesto ale deset gólů a první výhra pro Hradiště


Branky


42. J. Soukup , 60. M. Furár , 66. M. Valeček , 68. M. Furár , 82. M. Furár (p.) , 93. A. Rakochyy
14

Možnost získat první body proti tabulkově schůdnému soupeři. Tuhle větu si mohli před sobotním odpolednem říkat jak v Hradišti, tak na Smíchově. Nakonec si přes tenisový výsledek a spoustu dalších neproměněných šancí mohli odškrtnout zisk prvních bodů domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas týmů bez bodového zisku začal množstvím šancí na obou stranách. Ty se v průběhu úvodního dějství nedařilo oběma týmům proměňovat. První komu se podařilo rozvlnit síť, byl ve 42. minutě domácí Soukup. Domácí se ale z premiérového vedení v sezoně neradovali dlouho. Ve 44. minutě přispěchal s rychlou odpovědí Rout. Do kabin se tak šlo ve stejné situaci, jako se z nich před úvodním výkopem vycházelo.

 

Druhý poločas byl pravý opak toho prvního z hlediska proměňování šancí. V 54. minutě poslal hosty do vedení Kuráž. Podobně jako v první půli domácím, ani hostům nevydrželo vedení dlouho. V 60. minutě vyrovnal výsledek Furár. Právě Furár začal gólové hody v následujících osmi minutách. V 63. minutě dostali hosté možnost jít znovu do vedení díky Jarošovi. Jak už to ale v tomto zápase bylo zvykem, vedení si jeden z týmů dlouho neužíval. V 66. minutě srovnali domácí s hosty krok po brance Valečka. Dokonce otočku ve skóre dokonal v 68. minutě Furár. Po brance na 4:3 se situace s nepřetržitě přibývajícími brankami uklidnila. Napínavý závěr minimálně oddálil z penalty Furár, který náskok Hradiště zdvojnásobil a navrch k tomu zkompletoval hattrick. To by to ale bylo ten den asi příliš jednoduše rozhodnuté drama. V 85. minutě totiž dostal Smíchov znovu na dostřel Chudoba. Závěrečný tlak ale hosté museli zkusit vyprodukovat jen v deseti hráčích, když v 89. minutě obdržel červenou kartu Pertl za hraní rukou před pokutovým územím. Snaha o vyrovnání v deseti byla ale marná, ba naopak jěště přidal domácí Rakochyy šestý gól v poslední minutě zápasu a zpečetil tak první body pro Hradiště. 



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Na zápas jsem se těšil. Vidina dobrý sestavy, plný střídačky, pěknýho počasí.. všechno super. Bohužel od pátečního odpoledne nám postupně začali lidi ubývat a korunu všemu nasadil borec ze základní sestavy, kterej se bez omluvy prostě neukázal. Přesto jsme ten zápas rozhodně měli zvládnout. Bohužel jsme chvílema vypadali jako minižáci, který jsou poprvé na hřišti. S takovým počtem obdržených gólů prostě vyhrávat nemůžeme. Druhá věc je, co všechno dokážeme zahodit - to tedy platí i pro Hradiště. Kdo to viděl, tak by se asi nemohl divit, kdyby to bylo 10:10. Na konci už to bylo zbytečně emotivní, ale ještě aby ne. Dostat 6 gólů v Hradišti, to by vystříknul vzteky i papež. Stálo mě to hodně piv, abych si zlepšil náladu. Bohužel po vystřízlivění se vztek vrací a jenom když píšu tenhle report, tak mi nabíhá žilka do obřích rozměrů. No nic, přes týden se dat dohromady a další šanci máme v pátek.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - T. Lapský [-] , M. Beránek [-] , O. Pytlík [-] , M. Valeček [-] - V. Krušina [-] , J. Soukup [-] (84. K. Dendis [-] ) , M. Furár [-] - T. Beránek [-] - J. Kačena [-] (54. A. Rakochyy [-] ) , X. Truong [-] (46. N. Bilunyk [-] )


ŽK: 77. M. Furár .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MAREŠ Martin, SASZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Střet bezbodových celků. Na plácku v Hradišti se hraje těžko takže nevím, co od zápasu očekávat. Tipuji křiž.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů