Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid pálil šance, ale tři body bere zaslouženě


Branky


14

Rapid a Lhota byly jedinými týmy, které zatím neztratily ani bod. Stejné tvrzení platí i po kole čtvrtém. I přes převahu domácích byli hosté dlouho na dostřel jediného gólu, pak ale dodal týmu z Lopatárny klid kapitán Čupalka a bylo hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl spíše opatrnější. Hosté z Vochova se pokoušeli nepropadnout ve středu hřiště a domácí se často díky chybám v předfinální fáze o možnost jít do šance připravili. Po jednom takovém útoku odehráli hosté míč na roh. Z toho následně na zadní tyči vyplaval úplně volný Nový, který trefil hlavičkou o zem břevno. Blíže branky byli i nadále domácí, když se překvapivou střelou z úctyhodné vzdálenosti prezentoval Votava. Jeho pokus ale jen tak tak vyškrábl brankář hostů. Zahrozili ale i hosté, když Vyleta zatáhl míč, který přihrával pod sebe, tam ale zasáhl včas jeden z obránců a před dobíhajícím útočníkem míč z jasné pozice na poslední chvíli uklidil. A když se nepovedla Ledvinovi střela z úrovně penalty po zaseknutí obránce, odcházelo se k pauze na občerstvení stále s nerozhodným výsledkem. Ve 30. minutě se už síť za zády Mráze třepotala. Brůček si navedl míč z lajny do vápna a střelou na přední tyč poslal Rapid do vedení. V 39. minutě byl náskok domácích dvoubrankový. Na dlouhý míč nedosáhl jeden z obránců a na samotného brankáře tak postupoval Ledvina, který zachoval chladnou hlavu a střelou na zadní tyč nájezd proměnil.

 

Druhý poločas ale začali hosté snížením svého manka. Bezdička se v 55. minutě postavil k přímému kopu za hranicí pokutového území a střelou na zadní tyč překvapil brankáře domácích. Pak pokračoval festival šancí, především na straně Rapidu, který se nemohl dostat k uklidňujícímu třetímu gólu. Klid na kopačky dal domácím až v 83. minutě Čupalka, který si pohrál s třemi obránci hostů a přesnou střelou k tyči uzavřel skóre na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Hodnocení zápasu je hodně jednoduché. Utkání, které mělo skončit tak 15-3, probíhalo dlouho za stavu 2-0, resp. 2-1 a rozhodnutí padlo až v úplném závěru. My jsme pálili jednu šanci za druhou, x-krát nás vychytal výborný gólman hostů. Vochovští hrozili především nebezpečnými Vyletou, Křenem a Bezdičkou. Přesto se do více vážnějších šancí nedostali. 3 body zůstávají zaslouženě na Rapidu.




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Holík [-] - T. Křen [-] (76. J. Hlaváč [-] ) , M. Votava [-] , J. Ledvina [-] (66. A. Moule [-] ) , M. Kořenek [-] , M. Brůček [-] , M. Novák [-] , D. Pešek [-] (56. M. Klimeš [-] ) , M. Čupalka [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - F. Šváb [-] , J. Klečka [-] (46. T. Král [-] ) , L. Honzátko [-] , P. Vyleta [-] , P. Packan [-] , T. Křen [-] , M. Diviš [-] , M. Brousil [-] , M. Škoda [-] (63. F. Rotariu [-] ) , V. Bezdička [-]

ŽK: 71. M. Brůček , 78. A. Moule - 48. M. Škoda , 72. T. Křen .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: MAREŠ Martin - JEŽEK Petr, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rapid to nebude mít lehké ale přesto doma zkušený Vochov porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích