Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři branky během deseti minut do sítě Letné rozhodly o výhře Rapidu, zářil Ledvina


Branky


12

Na Letné se střetly dva stoprocetní týmy z minulého kola. Tento víkend se ale podobně v obou táborech řešily absence. Atraktivní zápas dvou kvalitních celků nakonec rozhodl, ve druhé půli nezastavitelný, Jan Ledvina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky nastoupily k zápasu oslabeny. Letné chyběla zkušená osa týmu v podobě Gärtnera, Šampalíka a Máje. Za Rapid naopak nemohli nastoupit členové širšího kádru áčka, které svůj zápas hrálo v podobném čase. První poločas se tedy měl nést v duchu aktivity a tlaku Letné a čekání na šanci v podobě zkušeného Rapidu. To nakonec ale nebyla tak docela trefa do předzápasového rozboru. Mladému týmu Letné chyběl na kopačkách klid a mnohdy řešili situace zbrkle nebo zbytečně dlouhými míči. Před poločasem se tak prosadil Rapid. Ve 37. minutě se po přihrávce Peška prosadil zkušený Peroutka a poslal hosty do vedení.

 

Ve druhé půli se tak čekal tlak domácích, kteří určitě nechtěli odejít z utkání na svém hřišti s prázdnou. Jejich očekávané honbě za vyrovnáním však udělali hosté přítrž hned po deseti minutách. V 55. minutě se prosadil kapitán Čupalka. Toho vybídl teprve v poločase nastoupivší Ledvina, který si po části zápasu ve Stříbře střihl ještě společně s Votavou poločas na Letné. A byl to právě Ledvina, který hlavně po brejkových situacích definitivně rozhodl duel ve prospěch hostů. Spolehlivě uklidil do branky domácích pokusy v 56. a 60. minutě, a když přidal ještě v 65. minutě branku Čupalka, bylo to už o pět branek. Pro domácí tedy na světelné tabuli svítilo nelichotivé skóre. Letná se ale nevzdala a zaslouženě si připsala čestné úspěchy. V 69. minutě se trefil přesně k tyči Skalský a v 78. minutě po špatně rozehraném rohu hostů zakončil protiútok po přihrávce Skalského do prázdné branky Domin. Tečku za utkáním ale udělal znovu Ledvina, který svým dalším gólem kromě dvou asistencí i zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Letenští nastoupili v poli výhradně s mladíky, naopak rapidská rezerva nasadila do základu hned šest "gardistů". Očekávání domácího běžeckého kolotoče se ale moc nedostavilo. Letenští spíše nakopávali dlouhé balony, se kterými si naše obrana, bez větších potíží, poradila. My se naopak snažili těžit ze hry po zemi a ze zkušenosti střeďáka Čupalky a útočníků Peroutky s Davídkem. Po pěkné akci po levé straně jsme se právě Peroutkou ujali vedení a do kabin se šlo za stavu 0-1. Obraz druhé půle se zcela změnil po příjezdu rapidských áčkařů Ledviny s Votavou na druhých 45 minut (po utkání Krajského přeboru ve Stříbře). Kombinace Votava, Pešek, Čupalka a mnoha dalších měly více než parametry Okresního přeboru a vše s naprostou chladnokrevností zakončoval Jan Ledvina, kde jeho bilance 3+2 za druhý poločas nepotřebuje další komentář. Ke cti domácích nutno zdůraznit, že ani za naprosto rozhodnutého vývoje utkání nesložili zbraně a dokázali dvakrát korigovat skóre. Výsledek 2-6 je tak asi pravdivým obrazem zajímavého utkání.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - J. Mach [-] , J. Diviš [-] , J. Toman [-] , V. Skalský [-] , L. Zeman [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - M. Peroutka [-] , D. Pešek [-] , M. Kořenek [-] , M. Klimeš [-] , T. Davídek [-] , J. Hlaváč [-] , M. Novák [-] , M. Čupalka [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 20. J. Toman - 15. M. Peroutka , 80. J. Matějka , 85. J. Liška .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KARÁSEK Adam, VETECHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: remíza

Rapidské béčko bude letos tým tvořící „gardisti“ a členové širšího kádru „A“ týmu. Jelikož áčko hraje ve stejný den, těžko tedy odhadovat sestavu. Domácí mají dlouhodobě mladý perspektivní tým. Zajímavé utkání skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích