1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce na Smíchově přežily úvodní tlak domácích a berou důležité body


Branky


22. J. Mareš , 34. K. Helma , 84. J. Mareš
10

Smíchov i Ledce své první zápasy prohráli a bylo tak jasné, že minimálně jeden z nich své čekání na body ukončí. A i když by si to podle hodnocení aktérů zasloužili oba dva, radost z bodové odměny panuje nakonec jen v Ledcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních minutách byli lepší hráči domácího mužstva a po zásluze dali v 6. minutě gól po obrovské chybě hostující obrany, prosadil se Hranáč. Domácí byli nadále aktivní a mohli přidat další branky, leč v koncovce byla jejich produktivita slabá. Ve 22. minutě tak přišel trest. Hoffmann našel krásnou přihrávkou ve vápně kapitána Mareše, který zachoval klidnou hlavu a míč poslal přímo do sítě. Krásná akce jakoby nastartovala Ledce k obratu. Ve 34. minutě  přišla chyba, když domácí brankář neudržel střelu Fiedlera a dorážející Helma už neměl problém míč uklidit do brány, 2:1 pro hosty. 

 

Ve druhém poločase mohli přidat obě mužstva další branky na svůj střelecký účet, leč skvělé zákroky brankářů nebo špatné zakončení hráčů mělo za důsledek, že na třetí gól se čekalo až do 84. minuty, kdy po rychlém brejku našel Hoffmann znovu ve vápně Mareše, který zakončil na konečných 3:1 pro hosty. Utkání se muselo přítomným divákům, kteří dorazili na toto utkání líbit, vzhledem k množstvím šancí na obou stranách hřiště.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: V Chotíkově jsme měli dobrých jen 10-15 minut, teď už to bylo dohromady nějakých 40 minut. To je pozitivní. Negativní je, že jsme mohli zápas rychle rozhodnout, ale mizernou koncovkou jsme to odmítli. Ledce se po špatným začátku vrátili do hry a sebrali nám všechny body, zaslouženě. Je to velká škoda, s tolika šancemi bysme prohrávat neměli. Nicméně - je to sport a spousta bodů ve hře, ono to přijde.

FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Pro nás je výhra strašně důležitá a jsme moc rádi, že jsme toto těžké utkání zvládli. Chci pochválit kluky, jak bojovali a na hřišti nechali všechny síly. Zápasu by více slušela remíza, ale pro nás mají 3 body cenu zlata. Chtěl bych na závěr poděkovat naším fanouškům, kteří nás dorazili podpořit a vytvořili nám skvělou podporu, za to jim patří obrovské poděkování.



Sestavy



FK Ledce
D. Fořt [-] - K. Helma [-] , R. Láryš [-] , L. Rabas [-] (46. J. Havránek [-] ) , O. Tupý [-] , A. Pokorný [-] , L. Kraček [-] , M. Hoffmann [-] , V. Kabát [-] , T. Fiedler [-] (85. T. Zimmer [-] ) , J. Mareš [-] (85. L. Anton [-] )

ŽK: 82. J. Mareš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Lukáš - HEBR David, ŠPELINA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas na tipování. Nováčkovský elán proti partě kolem plejera Hoffmanna, volím menší překvapení, týmy se rozejdou bez vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů