Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid vedl už o tři branky, ale o výsledek se nakonec strachoval až do konce


Branky


12

Rapid i Košutka prožili v jarní části výrazné zlepšení. Svoji kvalitu oba celky prokázaly i v tomto zápase, kdy se přítomní diváci museli bavit. Domácí si vytvořili už tříbrankový náskok, ale hosté se nevzdali a utkání pořádně a i zaslouženě zdramatizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo přišel v neděli v podvečer na Lopatárnu pozdě, tak litoval. Už v 1. minutě se za obranou v náběhu ocitl Ledvina, který centrem podél vápna našel Zikmunda. Ten byl ještě vychytán brankářem Vicendou, na dorážku Jana Holíka už ale nestačil. Druhý rychlý úder Rapidu měl na svědomí Jan Ledvina, který si zasekl obránce a střelou na přední tyč nedal brankáři šanci. Košutka v úvodu nestíhala. Když se po levé straně řítil sám na branku Ledvina, vypadalo to s hosty zle, svůj samostatný nájezd ale neproměnil. Postupem času už hosté chytili tempo zápasu a začali vystrkovat růžky. Zakončení hlavou od Pekníka nad bylo prvním varováním. Větší šance přišly hned v zápětí. Přečíslení čtyři na dva zakončoval po přihrávce Pekníka pod sebe Adam. Na Papierníka v brance Rapidu si ale ani nadvakrát nepřišel. Souboj těchto dvou se opakoval i na konci první půle. Když Kastl vysunul šajtlí mezi obránce znovu Adama, ten ale tváří v tvář brankáři opět neuspěl.

 

V druhém poločase byli na hřišti lepším týmem hosté z Košutky. Paradoxně se ale potřetí prosadili domácí zásluhou Miroslava Čupalky v 70. minutě. Za svoji aktivitu byli hosté odměněni až v 75. minutě, kdy se konečně dočkal branky Dominik Adam. Košutka se ale z přiblížení na dostřel ve skóre neradovala dlouho. Hned o minutu poté se domácí šťastně dostali zpět do tříbrankového vedení zásluhou Jana Holíka. V tu chvíli se zdálo, že o výsledku zápasu je rozhodnuto. Opak byl ale pravdou. Dva slepené góly Košutky v závěrečném tlaku dostaly hosty do hry. Nejdříve se trefil v 82. minutě Tomáš Pekník a v 89. minutě podruhé Dominik Adam. Závěrečné drama ale domácí ustáli bez vyrovnávací branky a berou tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Posíleni o pět hráčů širšího kádru „A“ týmu jsme vlétli na rezervu Košutky s chutí a po pěkných kombinačních akcích po levé straně jsme se ujali do páté minuty vedení 2-0!! Tím byl nastavený průběh začátku utkání, kdy jsme byli lepší. Hosté ale nesložili zbraně a během první půle vyrovnali hru a několikrát zahrozili nebezpečnými Adamem a kanonýrem Pekníkem. Nás ale podržel jistými zákroky gólman Papierník. Do kabin se šlo tedy za stavu 2-0. Kapitán Čupalka přidal na začátku druhé půle třetí branku a i po snížení Košutkou na 3-1 přišlo opětovné navýšení skóre na 4-1. Výsledkově nic tedy nenasvědčovalo dramatu, ale hosté v průběhu celé druhé půle jednoznačně opanovali průběh zápasu, byli lepším týmem a výsledkem bylo snížení skóre až na 4-3. Nakonec jsme těsné vítězství uhájili, bereme tři body, ale hlavně druhá půle v našem podání nebyla dobrá.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Utkání velmi slušné úrovně lépe rozehráli domácí. Po dvou rychlých akcích po levé straně šli hned z kraje utkání do dvoubrankového vedení. Chvíli nám trvalo, než jsme ten šok vstřebali, a tak první poločas vyzněl lépe pro domácí. I přesto, že domácí byli více na balónu, nám se podařilo dostat minimálně do tří vyložených gólových šancí. Bohužel naše střelecká produktivita je zatím žalostná. Ve druhém poločase jsme převzali otěže utkání. Ovšem opět bez gólového efektu. Domácí z ojedinělé šance zvýšili svůj náskok na 3:0. Když se nám podařilo konečně vsítit branku, domácí po naší individuální chybě opět odskočili na rozdíl tří branek. V závěrečném tlaku jsme ještě dokázali snížit skóre na 3:4. Více jsme již nestihli, a tak nezbývá než produktivnějšímu soupeři popřát k zisku tří bodů.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
T. Papierník [-] - J. Ledvina [-] , D. Pešek [-] , J. Holík [-] , T. Drtil [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , M. Votava [-] , P. Zikmund [-] (75. A. Moule [-] ) , M. Novák [-] , M. Čupalka [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - L. Kovařík [-] (46. O. Lemon [-] ) , T. Pekník [-] , J. Kastl [-] (46. J. Chaloupka [-] ) , D. Adam [-] , J. Lhoták [-] , Z. Zelenka [-] (46. V. Sirotek [-] ) , D. Král [-] , J. Chaloupka [-] , F. Řežábek [-] (78. T. Ivankiv [-] ) , M. Vokáč [-] (78. O. Sotona [-] )

ŽK: 63. D. Pešek - 92. J. Chaloupka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votruba Jiří - KRÁL Tomáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích