P. Kolesa 35.
J. Pechler 37.
T. Had 51.
A. Cirok 80. (p.)
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov zažil povedený start, Smíchovu se naopak premiéra nepovedla


Branky


35. P. Kolesa , 37. J. Pechler , 51. T. Had , 80. A. Cirok (p.)
12

Smíchov chtěl navázat jako druhý nováček na výsledek toho prvního. Chotíkov na domácí půdě však uhájil po dobrém výkonu všechny tři body a hosté tak z utkání nebrali ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov jel do Chotíkova s myšlenkami na nějaký ten bod. Tomu napovídalo i postavení obou týmů v minulém roce. Tyto plány ale v prvním poločase narušil nejprve povedenu střelou z dálky v 35. minutě Petr Kolesa a chvíli po něm v 37. minutě Jiří Pechler. Na hostech byla vidět v úvodu zápasu nerozehranost, na kterou také v průběhu poločasu doplatili.

 

Ve druhém poločase se bohužel pro hosty přidala i nedůslednost při bránění některých situací, z kterých pak plynula další branka v podání Tomáše Hada v 51. minutě. I přes ne úplně povedený zápas měl i Smíchov své světlé momenty. Jeden z nich se hostům podařilo dotáhnout až do gólového konce, kdy se v 55. minutě trefil Bohumír Mičan. Skóre 3:1 svítilo na tabuli až do 80. minuty. V tento čas uzavřel stav na 4:1 pro Chotíkov z penalty Adrian Cirok.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Zápas se nám povedl po všech stránkách. Měli jsme zápas celou dobu pod kontrolou a zaslouženě vyhráli.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Určitě špatný vstup do sezóny, kde se projevila nerozehranost a nesehranost. První gól byla povedená střela z dálky, dalším úspěšným pokusům soupeře jsme ale určitě zabránit mohli. K některým situacím jsme bohužel špatně přistoupili a byli nedůslední. Byly tam ale i dobrý momenty, od kterých se můžeme odpíchnout, rozhodně je na čem pracovat. Nestala se žádná tragédie, zápasů bude dost.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - J. Pechler [-] (46. A. Cirok [-] ) , D. Soukup [-] , V. Kratochvíl [-] , J. Huml [-] , L. Kaprál [-] (80. M. Hauer [-] ) , M. Tříkač [-] (46. T. Had [-] ) , P. Kolesa [-] , Š. Kolesa [-] , M. Rubáš [-] , P. Maruš [-] (65. V. Šubrt [-] )


Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - MAREŠ Martin, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů