Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Za poločas bylo hotovo, Dívčice v domácím prostředí smetly rezervu Kamenného Újezdu


15

Dubenec – Fotbalisté Dívčic rozstříleli ve dvanáctém kole III. třídy béčko Kamenného Újezdu 10:0 a vyhráli i poslední zápas aktuální sezony. Během úvodního poločasu si domácí vytvořili šestibrankový náskok, ve druhé půli Dívčice přidaly další čtyři góly a jednoznačně zvítězily. Sedmi góly se blýskl domácí kanonýr Pavel Hezoučký. Dívčice se v tabulce posunuly na druhé místo, Kameňák zůstal poslední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Fotbalisté Dívčic vstoupili do zápasu proti Kameňáku nejlépe, jak mohli. Hned v první minutě hry se totiž dostali do vedení, když se po perfektní přihrávce Hezoučkého prosadil Martin Špinar. Právě úvodní branka určila ráz celého utkání, protože zaskočení hosté se nedokázali vzchopit a v dalším průběhu hry se na jejich bránu řítila jedna útočná akce domácích za druhou. Ve 10. minutě to bylo již 2:0, když se po krásné nahrávce Špána poprvé prosadil Pavel Hezoučký. V 19. minutě Špinar zahrál rohový kop na hlavu Pavla Hezoučkého, který zakončil přesně. S hosty to nevypadalo vůbec dobře a následně bylo ještě mnohem hůře. Ve 22. minutě Pavel Hezoučký zkompletoval hattrick. Ve 31. minutě překonal hostujícího brankáře popáté Václav Strnad. Před koncem půle se ještě jednou prosadil Pavel Hezoučký, který využil zaváhání hostující defenzivy. První poločas tak skončil jednoznačným vedením domácího mužstva. 

Dívčice slaví další vysoké vítězství

Domácí vstoupili do druhé půle stejně skvěle jako do té první a Martin Špinar vstřelil už sedmou branku domácího týmu. Největší šanci hostů měl pak ve 49. minutě Kuryliuk, po chybě obrany ale nechal vyniknout brankáře Klepala. V 52. minutě domácí zakombinovali uvnitř pokutového území a nikým nehlídaný Pavel Hezoučký na malém vápně v pohodě dorazil balon do brány - 8:0. V 79. minutě opět využil zaváhání kameňácké defenzivy Pavel Hezoučký. Tečka pak přišla v 83. minutě. Špinar dostal přihrávku do běhu na levé křídlo, míč si zasekl a přiťukl spoluhráči. Ten na nic nečekal a poslal balon na malé vápno. Tam si jej zády k bráně i bránícímu hráči zpracoval Pavel Hezoučký, který nejspíš překvapil jak svého strážce, tak brankáře. Dívčice poslední domácí zápas s Kamenným Újezdem zvládly na jedničku a vyhrály zaslouženě 10:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme šťastní, že se nám i v posledním utkání podařilo zvítězit. Dobře jsme do utkání vstoupili, šli do vedení a první poločas ovládli. Ve druhé půli už to nebyl takový válec, ale přesto jsme vstřelili čtyři branky. Velice mě těší, že jsme zápas opět zvládli jako tým. Dnes se opět ukázala kvalita celého týmu, která rozhodla. Byla to hezká tečka za úspěšným podzimem.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , J. Špán [-] , Š. Hájek [-] - L. Tvrzický [-] , M. Špinar [-] , P. Hezoučký [-] , V. Valenta [-] - V. Strnad [-] , M. Čuhaj [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
P. Oliva [-] - P. Kuryliuk [-] - V. Žondecký [-] , M. Barnyk [-] - P. Kuryliuk [-] , M. Fousek [-] - M. Yermolenko [-] , Y. Zakharchuk [-] , J. Letovský [-] , M. Sládek [-] , J. Musil [-]

ŽK: 60. V. Strnad - 40. Y. Zakharchuk .
Hráči zápasu: V. Strnad , M. Špinar , P. Hezoučký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), ČERVONYJ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jakub Brousek
Tip experta: výhra domácích

Hosté dostanou snad dvacet gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích