Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice si v Boršově otevřely střelnici, trojice hráčů dala po dvou gólech


Branky


14

Fotbalisté Dívčic porazili v sobotním utkání 12. kola III. třídy vysoko 8:1 rezervu Boršova a polepšili si v tabulce na třetí pozici. Dvakrát se za hostující tým prosadili Pavel Hezoučký, Václav Strnad a Martin Špinar, jeden gól přidal Rejdal a Čuhaj. Za hosty vstřelil ve 37. minutě vedoucí branku Kéri, ale vedení jim vydrželo pouze dvě minuty a nakonec z toho byl ostudný debakl pro domácí tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili favorita a překvapivě šli do vedení

Dívčice s úvodním hvizdem vlétly na Boršov. Vydrželo jim to ale jen pár minut. Domácí se poté dostali více do hry a byli hodně nebezpeční. Nejvíce zlobil vysoký útočník Havlíček, který hlavou prodlužoval dlouhé nakopávané míče, ale dívčická defenziva je s vypětím všech sil dokázala eliminovat. Hosté měli také několik šancí, ale se svými příležitostmi nakládali velmi špatně nebo je pochytal brankář Kofroň. Od 20. minuty se hrál fotbal nevalné úrovně a vůbec to nevypadalo, že proti sobě stojí týmy s opačných konců tabulky. Ve 37. minutě tak přišel trest, domácí nakopli míč, který přistál až u nohou Tomáše Kériho, který si jej rychle posunul a z bezprostřední blízkosti prostřelil brankáře Vondrku - 0:1. Dívčice odpověděly ze snad jediné pohledné akce ve 39. minutě. Tvrzický posunul míč do běhu na Martina Špinara, který si poradil s obránci a přízemní střelou propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas. 

Dívčice otočily nepříznivé skóre a za poločas nastřílely sedm branek

Dívčice ve druhé půli zařadily vyšší rychlostní stupeň a ve 49. minutě se dostaly do vedení, když se po cetru Špinara z levé strany dostal k míči Václav Strnad a překonal domácího gólmana. V 54. minutě se prosadil Pavel Hezoučký, který zvýšil na rozdíl dvou branek. V 56. minutě Čuhaj potáhl míč po lajně a přesným centrem našel volného Martina Špinara, který zvýšil už na 1:4. V 63. minutě agilní Martin Čuhaj využil zaváhání domácí obrany a vstřelil pátou branku hostujícího mužstva. Rozklad boršovské defenzivy pokračoval. O osm minut později se míče zhostil Hezoučký, který ho naservíroval ke skórování Václavu Strnadovi - 1:6. Povedenou desetiminutovku hostujícího celku potvrdil druhou trefou Pavel Hezoučký. V 83. minutě přidal osmou trefu Stanislav Rejdal, který měl po nahrávce Špinara velice snadnou úlohu. Dívčice se po nepovedeném prvním poločase probraly a nakonec slaví vysoké vítězství, které je dostalo na třetí místo tabulky. Rezerva Boršova je nadále předposlední. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): První poločas nebyl z naší strany dobrý. Chyběl mi v naší hře pohyb a větší bojovnost. Šance, které jsme si vytvořili jsme někdy až trestuhodně zahazovaly a proto také přišel trest. Naštěstí jsme rychle vyrovnali a ve druhé půli naprosto dominovali. Vítězství je cenné, i když se nerodilo lehce.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Kofroň [-] - F. Benhák [-] , J. Petrou [-] , R. Vacek [-] , F. Sklenář [-] , M. Litvan [-] , J. Šimeček [-] , Z. Medula [-] , J. Honiss [-] , T. Kéri [-] , J. Havlíček [-]

TJ Mír Dívčice
J. Vondrka [-] - V. David [-] , J. Špán [-] , Š. Hájek [-] - M. Špinar [-] , V. Valenta [-] , P. Hezoučký [-] , F. Hamáček [-] , L. Tvrzický [-] - V. Strnad [-] , M. Čuhaj [-]

Hráči zápasu: V. Strnad , M. Špinar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TEPLÝ Ondřej - KOMRSKA Jiří (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:41

Tip experta: výhra hostů

Jednoznačny zápas a jasna výhra kluků z Dívčic.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:58

Tip: výhra hostů