1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bavorovice i díky dvougólovému Kadlecovi porazily rezervu Čtyř Dvorů


Branky


44. O. Bukovský - 5. V. Pavlynov , 53. M. Kadlec , 71. M. Kadlec (p.)
15

Fotbalisté Bavorovic v desátém kole III. třídy zvítězili nad domácí rezervou Čtyř Dvorů 3:1. Hosté se radovali už v 5. minutě díky gólu Vladyslava Pavlynova, do konce poločasu ještě stihl vyrovnat Ondřej Bukovský. Po pauze vrátil vedení hostům dvěma góly Miroslav Kadlec. Bavorovice se po výhře opět dostaly do čela soutěže, Čtyrák naopak klesl na pátou pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hostující Bavorovice od úvodních okamžiků ukazovaly touhu jak po vítězství, tak po odčinění domácí ztráty s Novými Hrady. V 5. minutě vyslal Babka krásnou příhrávkou mezi obránci Vladyslava Pavlynova a ten už si vědel rady - 0:1. Fotbalisté hostujícího celku i nadále pokračovali v herní převaze a vytvářeli si dobré příležitosti k navýšení vedení, ale své příležitosti až trestuhodně zahazovali. Domácí hráči v prvních pětačtyřiceti minutách prakticky žádné vrásky na čelo brankáři Sýkorovi nepřidělali. Největší rozruch přinesla až srážka s domácím útočníkem Ježkem. Oba naštěstí pokračovali ve hře. Těsně před koncem poločasu domácí zahráli rohový kop ke kterému se dostal Ondřej Bukovský a vyrovnal stav utkání. Za nerozhodného stavu 1:1 se tak odcházelo do kabin. 

Druhý poločas patřil Bavorovicím

Domácí mužstvo muselo do druhého poločasu udělat několik vynucených změn a nakonec jim na lavičce náhradníků zbyl pouze jeden hráč. V 53. minutě byl na hranici vápna faulován Růžička. K volnému přímému kopu se postavil Miroslav Kadlec a přesnou střelou k pravé tyči nedal domácímu brankáři šanci - 1:2. V 71. minutě pak Miroslav Kadlec rozšířil svůj gólový účet, když proměnil pokutový kop za ruku Toufara - 1:3. Bavorovice už se po této brance nikam nehnaly a zkušeně držely míč. Čtyrák se nedokázal dostat do výraznější šance, většina jejich akcí tak skončila na nepřesné přihrávce. Největší šance domácích přišla po přímém kopu Fürsta, ale brankář Sýkora vyrazil míč na roh. Na další zdramatizování výsledku se ale domácí již nezmohli, naopak mohli ještě jednou inkasovat, Babka ale z malého vápna přestřelil a k asistenci na gólu tak vstřelenou branku nepřidal. Bavorovice se díky tříbodovému zisku opět dostaly na první místo, rezerva Čtyř Dvorů prohrála potřetí v sezoně a propadla se na pátou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Bavorovice
Václav Sýkora (hráč): Povedl se nám start do utkání a brzy jsme šly do vedení. Poté jak je našim zvykem v posledních utkáních jsme začali pálit jedu stoprocentní šanci za druhou. Ke konci poločasu jsme neuhlídali standardku a Čtyrák zaslouženě vyrovnal. Druhý poločas jsme hráli aktivně a domácí k ničemu moc nepouštěli. Odměnou za aktivitu byly dva góly Kadlece. Dnes to byl od nás opět super týmový výkon a jsme rádi že vezeme domu všechny tři body.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
D. Pecha [-] - T. Dubský [-] , P. Janeček [-] , O. Bukovský [-] , M. Viktora [-] , M. Fürst [-] , R. Mertl [-] , V. Toufar [-] , M. Ježek [-] , P. Karlíček [-] , L. Polesný [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - M. Vácha [-] , D. Klíma [-] , T. Ondruš [-] - M. Kadlec [-] , M. Masaryk [-] , F. Šafránek [-] , P. Babka [-] - M. Růžička [-] , V. Pavlynov [-] , S. Vokurka [-] -

ŽK: 29. P. Karlíček , 54. M. Ježek , 85. J. Vymětalík - 39. M. Masaryk .
Hráči zápasu: M. Kadlec , M. Masaryk .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: GRANEC Robert - FÜRST Václav (N), KUCHAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 16:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:42
Jan Valenta

Expert: Dominik Trča
Tip experta: výhra domácích

V posledním utkání tohoto kola, kde se utkají dva velmi kvalitní týmy a to tým Čtyráku a Bavorovic, kdy zápasy jsou vždy vyrovnané, tak si myslím, že tomu bude tak i teď a jestli pak toto utkání vyhraje, tak to bude tým domácích a nechají si body doma.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 19:09
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2023 23:26

Tip: výhra hostů