0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Lišova smetla Dívčice na jejich hřišti, třikrát se trefil Fiktus


Branky


15

Dubenec - V 7. kole III. třídy podlehli fotbalisté Dívčic doma béčku Lišova jednoznačně 0:4. Hosté se díky tomu dostali do čela tabulky, lišovským nahrály i sobotní prohry Bavorovic a Mokrého. Proti Dívčicím o tom rozhodl hattrickem Jakub Fiktus. Drtivé vítězství Lišova v 85. minutě ještě zvýraznil Adam Jeroušek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Souboj dvou celků z předních pater tabulky začal ve velmi slušném tempu. Oba týmy se snažily hrát aktivně a od úvodních minut se bylo na co dívat. Hosté zahrozili poprvé již v šesté minutě, avšak střela Klaboucha nenadělala brankáři Klepalovi problémy. První opravdu velká šance byla k vidění v 16. minutě. Po odraženém rohovém kopu střílel z dobré pozice Špinar a jeho zakončení se zastavilo na tyči. Do velké šance se po chybě lišovské defenzivy dostal dvakrát Čuhaj, ale místo individuální akce volil nahrávku, která ovšem ani jednou nenašla svého adresáta. Na další šanci se čekalo do 24. minuty a měl ji Lišov. Po Šachlově centru měl na kopačce úvodní gól Fiktus, ale jeho pokus z pokutového území vyrazil skvělým zákrokem Klepal. V samotném závěru prvního poločasu měli velkou šanci také domácí. Po rychlém protiútoku to po centru z levé strany na zadní tyči zavíral dobíhající Hezoučký, z malého vápna ale v tísni zakončil jen nad bránu. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Hattrick Fiktuse rozhodl o tom, že si tři body odveze Lišov

Do druhé půle hosté vlétli jako uragán a hned ve 49. minutě potrestal nedůraz v obraně přesnou hlavičkou Jakub Fiktus - 0:1. Tím však lišovská jízda zdaleka neskončila. Do střelecké listiny se následně opět zapsal Jakub Fiktus a to hned dvakrát z podobné pozice. Jednou mířil přesnou ranou k tyči, podruhé potrestal špatný výkop domácího gólmana Klepala - 0:3. Domácí chtěli s nepříznivým výsledkem něco udělat, většinou ale ztroskotali na nepřesných přihávkách nebo nedůrazu v zakončení. Čtvrtý zásah pak přidal v 85. minutě po pěkné kombinační akci Adam Jeroušek. Závěr zápasu už se jen dohrával s mnoha fauly, nepřesnostmi a střídáními. Na výsledku už nic nezměnila ani Vondrkova střela z levé strany vápna, kterou brankář Boček pokryl. Celek z Lišova tak slaví cenné a zasloužené vítězství, po němž se dostal na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Dokud jsme měli síly konkurovat hostům, hra byla vyrovnaná. Ve druhém poločase nám ale síly došly a pak se jasně ukázala kvalita Lišova, který zaslouženě zvítězil. Je to tým, který patří na pozici, na kterou se po zápase s námi dostal. Musíme na tento nezdar hodně rychle zapomenout a připravit se na další zápas!




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - Š. Hájek [-] , V. David [-] , L. Waldhauser [-] - J. Valenta [-] , M. Špinar [-] , O. Šťastný [-] , J. Špán [-] , P. Hezoučký [-] - J. Vondrka [-] , M. Čuhaj [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
J. Boček [-] - J. Fiktus [-] , P. Vávra [-] , J. Šachl [-] , P. Martinec [-] , K. Račák [-] , L. Pivoňka [-] , . Průša [-] , M. Klabouch [-] , M. Šachl [-] , J. Sukdol [-]

ŽK: 68. . Průša , 74. K. Račák .
Hráči zápasu: J. Boček , M. Klabouch , J. Fiktus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VILHELM Jiří - AMBROŽ Martin (N), FIKTUS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kluci z Dívčic si poradili na horké půdě s Chrášťany, Lišov prohrál doma prohrál s Bavorovicemi. Tohle bude pro mě asi nejzajímavější fotbal tohoto kola. Nic na tom nemění, že to bylo mé bývalé působiště, ale věřím klukům z Dívčic, že si vítěznou vlnu udrží a Lišov porazí. Nebude to jednoduché, nic nebude zadarmo, ale vítězství zůstane v Dívčicích.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích