P. Mach 80.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice uspěly potřetí v řadě, díky hattricku Hezoučkého přehrály Chrášťany


Branky


16

Fotbalisté Dívčic si v 6. kole III. třídy poradili s domácími Chrášťany v poměru 3:1. Hostující mužstvo rozhodlo o svém vítězství už během prvního poločasu, kdy se z penalty prosadil Pavel Hezoučký. Ve druhém poločase přidal další dva góly opět Hezoučký. Chrášťanský Mach sice dokázal v závěru druhé půle snížit, jenže další gól už domácí nepřidali. Dívčice tak zvítězily potřetí v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu vstřelil Hezoučký z penalty

Domácí fotbalisté vstoupili do třetího domácího utkání letošní sezóny aktivně. Aktivitu a odhodlání jít pro tři body z úvodních minut Chrášťany ve vedoucí branku ale nepřetavily. Nejprve se před brankou ve velké šanci nedokázal zorientovat Drozd a po něm neuspěl se svou střelou ani Klička. Udeřit tak mohlo mužstvo na druhé straně, ale Špinar zamířil nad branku. Hra byla poté často přerušovaná pro velké množství nedovolených zákroků, ale standardní situace ani na jedné straně neznamenaly vážnější ohrožení branky. První poločas nakonec rozhodla obrovská chyba domácího obránce, který v pokutovém území zahrál rukou. Toho dokázal dokonale využít dívčický kanonýr Pavel Hezoučký, který se z penalty nemýlil - 0:1. V závěru poločasu se ještě mohl radovat Vondrka, ale branku netrefil. 

Dívčice si odvážejí všechny body z Chrášťan

Po změně stran se domácím nedařilo podle jejich představ a Dívčice hned přispěchaly se svou šancí. V 57. minutě Hezoučký pořádně protáhl Lhotku, který pohotovým zákrokem podržel svůj tým. Stejně jako v první půli byla hra často přerušovaná pro velké množství faulů a spíš se více mluvilo než hrálo. Hosté se tlačili s postupujícím časem více do útoku a využít toho dokázal dokonale Pavel Hezoučký, který uklidil míč z hranice vápna přesně k tyči - 0:2. Hosté tlačili, ale dlouho ne a ne skórovat. Vše změnila 76. minuta, kdy se nádherně trefil z přímého kopu Pavel Hezoučký, jenž střelou z hranice šestnáctky poslal míč přesně do levého horního růžku brány - 0:3. Domácí během utkání zahrávali nepřeberné množství standardek a jedna konečně vyšla v 80. minutě. Drozd poměrně nízkým centrem vybídl ke skórování Petra Macha a jeho pokus doplachtil k překvapení všech až do sítě - 1:3. Jenže to bylo ze strany domácích vše, žádný závěrečný nápor se nekonal. Chrášťany tak na výhru čekají už čtyři zápasy a spadly do dolní poloviny tabulky. Naopak Dívčice se dál drží s čelem tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme strašně rádi, že jsme utkání v Chrášťanech zvládli. Dali jsme vedoucí branku a ještě do poločasu jsme si vypracovali dvě velmi dobré příležitosti, abychom svůj náskok ještě navýšili. Bohužel jsme neměli seřízená mířidla. Pak nás ve druhé půli uklidnily dva góly Hezoučkého. Výhry si samozřejmě moc cením, hráči na hřišti nechali všechno.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - J. Král [-] , M. Drozd [-] , J. Vomáčka [-] , P. Mach [-] - F. Vaníček [-] , L. Dlouhý [-] , T. Kalina [-] - J. Klička [-] , R. Drozd [-] , M. Al-Aita [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - V. Strnad [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] , M. Šrámek [-] - J. Špán [-] , O. Šťastný [-] , M. Špinar [-] , P. Hezoučký [-] - J. Vondrka [-] , M. Čuhaj [-]

ŽK: 75. P. Mach .
Hráči zápasu: P. Hezoučký , F. Hamáček , M. Špinar .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: SMÍŠEK Miroslav - MACH Václav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady asi není moc o čem, hosté si dojdou pro jasné vítězství.

Tip: výhra domácích