Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice vezou všechny body z Úsilného, čtyřmi góly se blýskl Hezoučký


Branky


19

Fotbalisté Dívčic v utkání 4. kola III. třídy porazili Úsilné na jeho trávníku v poměru 5:2. Hosty poslal do vedení už po sedmi minutách hry Pavel Hezoučký, krátce nato přidal druhý gól. Jenže domácí během dvou minut dokázali vyrovnat, vedení hostům do konce poločasu vrátil opět Hezoučký. Po změně stran domácí inkasovali ještě dvakrát a zapsali si tak vysokou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství přineslo pět branek a hattrick Hezoučkého

Dívčice začaly velmi aktivně. Ačkoliv první utaženou střelu zpoza vápna v podání Pavla Hezoučkého dokázal Petr Brůžek vyrazit, na totožný pokus stejného hráče v sedmé minutě už nedosáhl! Vzápětí se hra vyrovnala, více na míči byly Dívčice, leč šance nepřicházely ani na jedné straně. Hosté byli nebezpeční jen k vápnu, domácí hrozili spíše z dlouhých nakopávaných míčů. Tvrdým zásahem na domácí psychiku byla situace z 15. minuty. Obránce nahrál míč přímo na nohu Pavla Hezoučkého, který zakroutil míč k zadní tyči, kde celou situaci kontroloval domácí gólman, ale na poslední chvíli mu zřejmě míč zmizel v ostrém sluníčku a propadl mu do branky. Druhý gól měl hosty uklidnit, ale bylo tomu právě naopak. Ve 28. minutě dívčická obrana nezachytila dlouhý nákop, Tóth padl ve vápně a i přes protesty se pískala hodně přísná penalta, kterou proměnil Jakub Čada. O minutu později už bylo srovnáno, Petr Vazač využil zaváhání hostující defenzivy a nadvakrát dopravil balon do sítě - 2:2. Ve 35. minutě sudí odpískal přímý kop, ke kterému se postavil Pavel Hezoučký a přesnou střelou k tyči zkompletoval hattrick a vrátil hostům vedení - 2:3. Do konce poločasu už se skóre neměnilo a Dívčice tak mohly odcházet do kabin spokojenější. 

Hosté si odvážejí všechny body

Na začátku druhého dějství se opřel do míče Vazač, ale hostující brankář byl pozorný. Na druhé straně Brůžek vyrazil střelu Hezoučkého a vzápětí dokázal zachytit míč ještě před dobíhajícím Vondrkou. Domácí hrozili hlavně z nakopávaných balónů, ale většina z nich končila vysoko nad brankou. Úsilnému chyběla nápaditost a potřebná šťáva. Aby toho nebylo málo, domácí tým si podkopal nohy dalšími hrubými chybami. Naděje domácích držel brankář skvělými zákroky do 71. minuty, kdy zahrával rohový kop Šťastný, na přední tyč si naběhl Pavel Hezoučký a čtvrtým zásahem dal hostům potřebný klid - 2:4. Utkání bylo v tu chvíli v podstatě hotové. Úsilné nemělo morální síly na obrat, navíc přidalo další chybu, ale pokutový kop Vondrka neproměnil. Unavená a otevřená obrana domácích v 90. minutě nezachytila Hezoučkého náběh a Stejskal se po druhé žluté kartě odporoučel do sprch. Závěr zápasu už se jen dohrával s mnoha fauly a nepřesnostmi. V 92. minutě ještě přidal pátou branku Jiří Vondrka, který měl dostatek času si střelu připravit a v klidu zakončit - 2:5. Celek z Dívčic tak slaví cenné a zasloužené vítězství, naopak Úsilné po sestupu z Okresního přeboru prohrálo už potřetí v probíhajícím ročníku. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme strašně rádi, že jsme utkání v Úsilném zvládli, obzvlášť když jsem viděl kolik nás na utkání pojede. Myslím si, že celý zápas jsme hru kontrolovali. Dali jsme vedoucí branky a vypracovali si velmi dobré příležitosti, abychom svůj náskok ještě navýšili. Bohužel jsme ale inkasovali a soupeř dokonce vyrovnal. Pak nás gól do šatny uklidnil. Ve druhém poločase jsme domácí téměř k ničemu nepustili a vstřelili ještě dvě branky. Výhry si samozřejmě moc cením, hráči na hřišti nechali všechno!



Sestavy


Úsilné
P. Brůžek [-] - P. Vazač [-] , M. Tóth [-] , D. Kokrment [-] , R. Tábora [-] , J. Jírovec [-] , M. Salibašić [-] , J. Berný [-] , P. Viktora [-] , J. Čada [-] , M. Stejskal [-]

TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - V. David [-] , V. Strnad [-] , Š. Hájek [-] , M. Šrámek [-] - J. Špán [-] , O. Šťastný [-] , D. Petružálek [-] , P. Hezoučký [-] , J. Valenta [-] - J. Vondrka [-] -

ŽK: 63. M. Stejskal - 77. V. David . ČK: 90. M. Stejskal .
Hráči zápasu: P. Hezoučký , Š. Hájek , M. Maršán .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MACKO Jan - OCELÁK Jiří (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra hostů

Od Dívčic jsem očekával víc než zatím předvádí, od zápasu s Mokrým které v letošní sezóně postoupí do přeboru jsem tipoval jasné výhry. Tentokrát jim to vyjde. 2!

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů