Topolná svůj první zápas doma zvládla


Branky


8

Na hřiště Topolné přijelo mužstvo Polešovic, kterému zápas bohužel pro ně nevyšel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Topolná o své výhře rozhodla již v prvním poločase

Fanoušci se ještě nestihli pomalu usadit na svá místa a už musel hostující gólman lovit míč ze sítě. Ve 4. minutě zápasu se totiž prosadil bývalý divizní hráč Hoferek, který ostrým projektilem na přední tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. Další šanci si opět vytvořili domácí, ale byly to právě Polešovice, které měly více ze hry. V 43. minutě však přišel pro Polešovice trest v podobě inkasované branky. Po nádherném centru ze strany se prosadil Foltýn. Do kabin tak šly oba týmy za stavu 2:0 pro domácí. 

K vidění už žádná další branka nebyla

Druhý poločas už se nesl v opatrnějším duchu. Šancí moc nebylo, až na pár závarů ve vápně hostí, kdy se domácí několikrát dožadovali odpískání pokutového kopu. Hlavní sudí však do píšťalky pískat nemusel a tak byl ukazatel skóre na konci zápasu stejný, jako na konci prvního poločasu. Topolná tak svůj první zápas doma zvládla, hosté se musí naopak o body pokusit v dalším zápase. 



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Ondřej Hoferek: Nám se podařil vstup do zápasu. Hrál se útočný fotbal na obou stranách. My jsme hrozili z brejků a neproměnili 3 velmi dobré šance. S výkonem jsem spokojen, kluci zápas odmakali a hlavně bereme tři body.




Sestavy


TJ Topolná
J. Mikel [-] - M. Bartoš [-] (89. D. Podlas [-] ) , A. Pavlica [-] , A. Lapčík [-] , D. Zelinka [-] - A. Horsák [-] , P. Hoferek [-] , J. Hoferek [-] , A. Válek [-] - J. Foltýn [-] (84. J. Foltýn [-] ) , P. Haša [-] (72. T. Dleštík [-] )

1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - P. Kaspřák [-] , J. Náplava [-] (79. J. Stašek [-] ) , A. Jašek [-] , E. Měšťánek [-] , O. Crla [-] , D. Šrámek [-] (46. T. Gabriel [-] ) , M. Ficek [-] (56. F. Lapčík [-] ) , A. Machala [-] , R. Uherek [-] (46. J. Ressler [-] ) , F. Silný [-]

ŽK: 27. A. Pavlica , 31. A. Lapčík , 36. J. Foltýn , 56. M. Bartoš , 66. P. Hoferek - 28. P. Kaspřák , 31. J. Náplava .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - BLAHO Cyprian (N), SVOBODA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Tomáš Sluka
Tip experta: remíza

Minimálně bod si odvezeme.

Tip: výhra domácích