2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovicím pomohla penalta a červená karta, ovšem vítězství bylo zcela zasloužené


Branky


6

Tečovice nezklamaly a řadí se k favoritům soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta, vyloučení a 2:0

Lepší scénář si domácí mužstvo nemohlo přát. 8 minuta roh, ruka, penalta, vyloučení, branka. To byl jeden z rozhodujících faktorů tohoto utkání.

Hosté se snažili, měli i první šanci v tomto utkání, ovšem Tečovice ukázaly, že jejich 434 bodů získaných v posledních 12 sezonách v I.B třídě jsou velkou devízou. jak se utkání vyvíjelo z pohledu nestora tečovické kopané pana Kundery?     

Hosté začali sympaticky a vytvořili si i prvou příležitost ve 4. minutě. Poláchův trestný kop ale odvrátil Pavlíček hlavou. Chvilku poté dlouhým míčem vysunul Jokl Vopatřila, ten ale trefil pouze do beků a odražený míč skončil v zámezí. Míč ze Šestákova rohu na přední tyč po odrazu ve skrumáži vyrazil loktem na brankové lajně Burger. Rozhodčím ocenil tuto situaci červenou kartou a nařídil pokutový kop, ze kterého Vopatřil v 9´otevřel skóre zápasu. Hosté tak 80 minut hráli v oslabení. Hned po rozehrávce kopali trestný kop od pomezní lajny, který hlavičkoval Dvorník pod břevno domácí branky, ale Jokl si poradil. Domácí získali herní převahu, ve 24´získal u postranní lajny míč Bejtkovský, uvolnil se a potáhl míč do středu oblouku pokutového území hostí a z této pozice přepychově trefil k tyči na 2:0. Hosté hrozili z centrovaných míčů, po trestném kopu zahrávaném Poláchem proletěl balon po odrazu od hrací plochy až před domácího brankáře, který chytil míč v poslední chvíli před dvojicí „dotěrů“ z hvozdenského útoku. Domácí měli dobrou příležitost po pravé straně, když se uvolnil Daniel, ale střelecky neuspěl a odražený míč se za Biernáta nepodařilo dorazit ani Bejtkovskému. Pak vyslal Vopatřil kolmicí znovu Daniela, ale míč mu utekl do zámezí.  Hvozdenští chvilku poté zahrávali rohový kop, ale Michal Dorazín dvakrát odvracel hlavou a z brejku pak Holman z plného běhu pálil z dobrých 25ti m - bohužel těsně mimo branku hostí.

Tečovice již drama nedopustily

Ve druhé půli zahájili hosté trestným kopem po faulu Holmana na oblouku pokutového území. Poláchovu přízemní střelu kolem zdi ale vyrazil Jokl na roh. Rohový kop pak vyboxoval na Daniela, kterého ale v brejku hosté těsně za půlící čarou nedovoleně zastavili faulem. Po centru Nahodila, který potáhl míč z pravé strany spálil velmi dobrou příležitost Polách, protože z hranice brankoviště střílel nad domácí břevno. Domácí Vopatřil po rohu Daniela hlavičkoval cca 1m vedle tyče, když pak Holman vybojoval míč na půlce, postupoval Polášek sám až na brankoviště hostí, ale nějak „zapomněl vystřelit“. Po Bejtkovského rohu nahrával Pavlíček na Skopala, ale obránci hostů těsně před ním odkopli. Čtvrt hodiny před koncem po kombinaci ve středu pole se dostal míč k Danielovi, ten však z oblouku pálil těsně vedle. Bejtkovský z trestného kopu z dobré pozice trefil pouze do zdi hostí. Deset minut před koncem po chybné rozehrávce v domácí obraně se po střele Polácha ze šestnáctky vytáhl Jokl a udržel čisté konto. A protože těsně před koncem po Pavlíčkově kolmici na Vopatřila posledně jmenovanému „sebral míč z kopačky“ gólman hostí, zapsal si Bivoj první tři body do tabulky po dvoubrankovém vítězství.

Hosté se představili jako houževnatý soupeř a doplatili i na 80ti minutové početní oslabení. Pro domácí je potěšitelné, že „nesklapla Csaplárova past“ a nové tváře v týmu se zabydlují a budou herně zdatným přínosem.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Václav Pavlíček - hrající trenér: Ráz utkání dal náš dobrý úvod, kdy jsme vstřelili branku po ruce a červené kartě hostujícího kapitána. Díky tomu byl obraz hry daný, my kombinovali a drželi míč, hosté bránili, čekali na standardní situaci nebo nějaký brejk. Tento průběh hry vydržel i po zbytek utkání. Mrzí mě jen to, že jsme nebyli efektivnější v útoku a nepřidali více branek.

Hvozdná
Vlastimil Bořuta - trenér SK Hvozdná: Domácí mužstvo vyhrálo naprosto zaslouženě, my jsme se v okrese nesetkali s tak kvalitním mužstvem. Musím domácím jen pogratulovat, ale my se soustředíme již na další zápasy, ovšem začátek bude pro nás hodně těžký.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - V. Pavlíček [-] , M. Juhaňák [-] , M. Dorazín [-] , O. Daniel [-] - M. Bejtkovský [-] (90. A. Ondík [-] ) , D. Holman [-] , J. Vopatřil [-] (90. O. Machala [-] ) , T. Plachý [-] , A. Slezák [-] (61. J. Skopal [-] ) - P. Šesták [-] (61. J. Polášek [-] )

Hvozdná
M. Biernát [-] - V. Srovnal [-] (76. M. Zavadil [-] ) , J. Vaculka [-] , P. Janoš [-] (46. J. Nahodil [-] ) , T. Burger [-] , R. Dvorník [-] (81. A. Hrazdira [-] ) , T. Sovadina [-] (46. P. Minařík [-] ) , P. Trnka [-] , D. Javora [-] , A. Kišš [-] , M. Polách [-]

ŽK: 42. A. Slezák , 79. O. Daniel - 52. D. Javora , 58. V. Srovnal , 79. J. Nahodil , 86. A. Kišš . ČK: 8. T. Burger .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tokoš Martin - VYROUBAL Daniel, RADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Aleš Ráček

Expert: Zdeněk Kučera
Tip experta: výhra hostů

Nováčkovský elán Hvozdné bude slavit úspěch

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku