Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu o záchranu řídil domácí Mirga


Branky


5

Do Kralic na Hané přijeli hosté z Lípníku nad Bečvou. V souboji o záchranu měli od začátku zápasu lepší pozici domácí, protože hostů přijelo pouze dvanáct a naopak domácí byli v silné sestavě. Pro hosty zápas nezačal vůbec dobře, kdy se jim nejprve zranil jeden hráč a poté viděl červenou kartu golman Marek. Domácí přesilovku využili a můžou slavit důležitou výhru 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný poločas pro hosty

V souboji o záchranu měli od začátku lepší pozici domácí, kteří byli v silné sestavě. Hosté z Lipníku přijeli pouze ve 12 lidech. Už v 16. minutě museli hosté střídat kvůli zranění. Aby toho pro hosty nebylo málo ve 23. minutě zahrál brankař Marek rukou mimo vápno a šel předčasně do sprch. Početní výhody využili domácí rychle. Ve 27. minutě se k míči dostal Petržela, který dopravil míč do sítě – 1:0. I přes další šance na straně domácích se už skóre nezměnilo a obě mužstva odcházela do kabiny za těsného vedení domácích.

Využití přesilovky domácích

Druhá polovina zápasu pokračovala ve stejném tempu. Domácí poslali v 56. minutě Mirgu místo Dokoupila. To se ukázalo, jako dobrý tah. V 64. minutě asistoval Mirga u druhého gólu Petrželi, který zvýšil na 2:0. V 79. minutě se prosadil sám Mirga a stav utkání zvýšil na 3:0. Za dvě minuty se opět radovali z gólu domácí. Mirga našel Kawiju, který dostal míč do sítě – 4:0. Poslední tečku za zápasem dal Schvarz, kterému opět přihrával Mirga – 5:0. V posledních minutách už se nic důležitého nestalo a domácí můžou slavit vysoké vítezství v boji o záchranu. Pro domácí je to výhra po čtyřech utkáních a díky ní přeskakují soupeře z Lipníku. Prohra Lipník posílá na poslední místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice na Hané
Petr Mrázek: Utkání jsme zvládli dobře a vyhráli jsme zaslouženě. Jsem rád za tři body.

FK Spartak Lipník nad Bečvou
Jan Bednář: Bude doplněno.



Sestavy


FC Kralice na Hané
F. Moláček [-] - R. Schvarz [-] , L. Dvořák [-] , O. Novotný [-] (46. R. Lejsek [-] ) , P. Lichnovský [-] , J. Cibulka [-] (44. A. Jurtík [-] ) , P. Kawij [-] , R. Petržela [-] (81. P. Růžička [-] ) , R. Dokoupil [-] (56. T. Mirga [-] ) , J. Hlačík [-] , D. Hoffman [-] (81. S. Bross [-] )

FK Spartak Lipník nad Bečvou
L. Marek [-] - M. Kubica [-] , O. Kalivoda [-] , M. Enenkel [-] , R. Machala [-] , D. Štěpánek [-] , P. Kubeša [-] , J. Lyko [-] , T. Mach [-] (16. R. Proček [-] ) , D. Hurta [-] , F. Filipec [-]

ČK: 23. L. Marek .
Hráči zápasu: T. Mirga , R. Petržela .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: MOTAL Radek - VEDRAL Roman, MAJER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 20:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:08

Tip: remíza