4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovalovice doma vstřelily čtyři góly a berou tři body


Branky


5

Kovalovice berou tři body díky dobrým a aktivním vstupům do poločasů. I přes vytvořené šance Bělkovice nedokázaly vstřelit gól a domů odjíždí bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní vstup

Domácí tým nastoupil do utkání velmi aktivně. Byli více na balónu, a i díky tomu si vybojoval standartní situaci, po které skončil míč na břevně, ale po následných soubojích ve vápně gól nepadl. Ve 12. minutě se domácím vyplatil aktivní vstup do utkání, Rybovič dával z pravé strany balón pod sebe na Bíbra, který si zpracoval a na dlouhou nohu zakončil k tyči – 1:0. Hosté nedokázali nijak zareagovat na aktivitu domácích. Ve 20. minutě si Kovalovice vytvořily další standartní situaci. K míči se postavil Rybovič, který obstřelil zeď a zvýšil na 2:0. Hosté se probrali teprve až po druhém gólu. I přes vytvoření šancí, ale snížit nedokázali. Hostům v cestě za gólem stály nastřelené tyčky a břevno. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Góly do otevřené obrany

Hosté do druhého poločasu nastoupili se změněným rozestavením 3-4-3, ale žádný gól z toho nevytěžili. Domácí chytře spoléhali na brejky do otevřené obrany hostí. V 56. minutě využil otevřené obrany Ševeček a zvýšil na 3:0. Hosté si dokázali vytvářet šance, ale opět v cestě stala tyč domácí branky. Když nestála v cestě tyč stál v cestě domácí golman Švec, který svůj tým podržel. V 65. minutě využil brejk domácí nejlepší hráč Rybovič, který únikem zvýšil na konečných 4:0. Do konce zápasu se už nic zásadního nestalo a domácí berou první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kovalovice
Marek Ševeček: Utkání, bylo něco jako to, co jsme prožili minulý víkend. Je to o vstřelených brankách, když se vám podaří vstřelil, góly máte to na svojí straně, když se vám to nepodaří, tak prostě prohrajete i kdybyste byli lepší. Bez gólů nezískáte body. Podařilo se nám vstřelit čtyři branky, a protože jsme měli dobré vstupy, tak to vítezství je zasloužené.

SK Bělkovice-Lašťany
Jan Frýba: Do zápasu jsme vstoupili dobře naladění po minulém zápase, kdy jsme mysleli, že na to dokážeme navázat, ale domácí nám otevřeli oči. Nastoupili do toho zápasu lépe připraveni, asi i díky tomu, že mají nový areál, takže byli plní chuti. Rozdílovým hráčem byl Rybovič, který dokázal vybojovat tři body.



Sestavy


TJ Sokol Kovalovice
V. Švec [-] - F. Rybovič [-] , J. Krčmař [-] , M. Řezáč [-] , T. Vojáček [-] , T. Kantor [-] , D. Bíbr [-] (72. P. Otáhal [-] ) , D. Zavadil [-] , J. Ševeček [-] , M. Ohlídal [-] (81. J. Palkovský [-] ) , M. Růžička [-]

SK Bělkovice-Lašťany
F. Pospíšil [-] - P. Gaťařík [-] , V. Paták [-] (46. M. Sklenář [-] ) , R. Vavřiník [-] (88. J. Huryta [-] ) , J. Frýba [-] , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Vinkler [-] , T. Sklenář [-] , I. Havlík [-] , J. Horčičák [-]

Hráči zápasu: F. Rybovič , M. Řezáč - I. Havlík , M. Sklenář .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: MAJER Pavel - MOTAL Radek, KONÍČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Malysa

Expert:
Tip experta: výhra hostů

Hosté potvrdí domácí výhru a vyhrají.

Tip: výhra hostů