Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Duo Milar - Stýskala opět řádilo. Ostravice nadělila Fryčovicím bůra a míří do čela tabulky.


Branky


14

Nedělní utkání bylo soubojem David s Goliášem letošní sezóny. Utkání nakonec dopadlo lépe pro favorizované domácí a ti tak míří do čela tabulky se skóre 31:8!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně vyrovnaný poločas našel jediného střelce

Ostravičtí chtěli proti Fryčovicím potvrdil pozici jednoznačného favorita. Jejich spanilou jízdu soutěží přerušili zatím pouze dvě mužstva, a to nováček z Oder hned ve druhém kole a posledním zápase silné mužstvo Jeseníku. Epidemie podzminích viróz v týmu ale dál trvala, a proto se ostravičtí museli v sobotním duelu obejít bez několika hráčů a tenéra Hajdy. To co ale domácím nechybělo byla mohutná podpora z ochozů. I přes pochmurné počasí se na stánek pod Lysou horou dostavilo 207 diváků. První poločas byl ale přece jen vyrovnanější než se čekalo. Vše začalo šancí domácích hned ve třetí minutě. Po mírném tlaku se na levé straně vápna uvolnil Indra a luxusní křižnou přihrávkou našel na zadní tyči osamoceného Kubáska. Ten ve vyložené tutovce poslal míč až za zaparkovaná auta. Kubáska ale zahozená šance příliš mrzet nemusela. V 11. minutě pěkným podkopnutým míčem našel v šestnástce právě osamoceného Lukáše Kubáska a ten krásnou střelou pod břevno poslal domácí do vedení - 1:0. Ostravičtí ve své snaze nepolevovali. V 15. minutě prověřil po hezkém driblinku Zapletalovu pozornost Milar. Fryčovický brankář měl co dělat aby míč vyrazil alespoň na rohový kop. Následně se připoměli také Fryčovice. Giňovský si na levé straně hezky pohrál s Ledvoňem a domácí brankář Vavříček se pro jehu střelu pod břevno musel hodně natahovat. Ve 20. minutě našel dobrým centrem Milar hlavu Jedličky. Všichni přítomní už jistě věřili v druhý gól v síti Zapletala, jenže Jedličkova hlavička skončila jen několik centrimetrů vedle pravé tyče. Zbytek poločasu se odehrával hlavně ve znamení četných soubojů ve středu hřiště. Oba týmy si závěr poločasu pohlídali a do kabin se šlo za jednobrankového vedení domácích. 

Čtyři góly dali, dalších pět zahodili

Druhý poločas přinesl změnu brankářů. Hosté se rozhodli vyměnit Zapletala za Marka Papaje. Druhé půle však mají ostravičtí v tomto ročníku lepší než ty první, což se ostatně potvrdilo i nyní. Již ve 49. minutě domácí předvedli pěknou kombinaci na středu hřiště, po níž se do brejku řítil Petr Stýskala. Zkušený ostravický matador se místo nahrávky dvěma nabíhajícím spoluhráčům rozhodl střílet a bylo to rozhodnutí správné. Míč zapadl přesně k Papajově levé tyči - 2:0. Další střelec Milar se nejprve zastřeloval ranou do tyče, ale jeho chvíle přišly o pár minut později. V 63. minutě Indra vybídl k rychlému kontru Kubáska, ten našel pod sebou volného Stýskalu, který přesným centrem za obranu poslal míč přesně do běhu zakončujícímu Matěji Milarovi - 3:0. Těsně po třetí brance se sám strůjce předchozí akce letní posila Indra dostal ke střele z úhlu. Jeho rána ale skončila pouze v rukavicích Papaje. Hrozící dorážku zlikvidoval odkopem Adam Dryák. V 68. minutě už ale bylo hotovo. Stýskala si při rozherávce seběhl až na úroveň stoperů, dostal míč a krásně jej poslal za obranu zabíhajícímu Matěji Milarovi. Milar potvrdil pověst střelce podruhé a po krásné zpracování poslal míč nad padajícího Papaje. Že si ti dva skvěle rozumí všem dokázali také v 70. minutě. Milar při brejku na levé straně poradil nejprve s Tylečkem a poté zasekávačkou i kapitánem hostí Urbišem. Číhajícímu Stýskalovi pak předložil neodolatelnou nabídku ke skórování druhého gólu. Petr Stýskala nedomítl a přidal tak pátou ostravickou branku - 5:0. Následoval tradiční ostravický festival s názvem "Zbytek už neproměníme". Jako první po pěkném "cutbacku" Milara trefil Papaje střídající Kopčo. Poté sebral Hodula viditelně rezignovaným hostům míč při vlastní rozehrávce a průnikovou přihrávkou rozjel akci "tři na nikoho". Hattrick nejprve odmítl střelou do Papaje Milar a následně trefil Kopčo pouze boční konstrukci branky. Třetí šance přišla opět od Hoduly. Svůj přímý kop zahrál přesně na hlavu Mendreka, jehož střelu skvělým zákrokem vyrazil na břevno Papaj. Mírný trest za neefektivitu přišel v 81. minutě. Domácí nepřesnou rozehrávku využil David Foltýn a svým zásahem zkazil Vavříčkovi čistý štít - 5:1. Na další gól se už ale nikdo nezmohl a utkání tak skončilo slavným bůrem.

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@martinkocurek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ostravice
Martin K., člen klubu: První poločas nebyl ideální, přesto jsme vedli a byli lepší, co ale diváci viděli v druhém poločase, byla naprostá fotbalová lahůdka, dominance Ostravice, branky našich střelců i další tutové šance, které zůstaly neproměněny. Obecně v druhých poločasech hrajeme famózně doma a dle toho vypadá také skóre (31:8) a zatím plný počet bodů v našem krásném areálu... (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)




Sestavy


TJ Sokol Ostravice
T. Vavříček [-] - M. Indra [-] (73. T. Kopčo [-] ) , D. Salava [-] , M. Stonavský [-] , M. Milar [-] , P. Stýskala [-] , P. Jucha [-] , L. Kubásek [-] (68. T. Hodula [-] ) , M. Ledvoň [-] , P. Jedlička [-] (80. D. Plucnara [-] ) , V. Mendrek [-] (80. M. Haták [-] )

TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] (46. M. Papaj [-] ) - L. Čulák [-] , R. Zahradník [-] , L. Chalachan [-] (57. A. Šimečka [-] ) , O. Tyleček [-] , A. Dryák [-] , A. Šponiar [-] , V. Lyčka [-] (68. D. Foltýn [-] ) , D. Urbiš [-] , F. Volný [-] , O. Giňovský [-]

Počet diváků: 207. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - HORÁKOVÁ Renáta, SIKORA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích