0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas rozhodl! Ostravice si odvezla z Trojanovic tři body


Branky


14

Sobotní utkání mezi Trojanovicemi a Ostravicí se hrálo před skromnou kulisou. Hosté roli favorita potvrdili a v první půli rozhodli o zisku třech bodů do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup hostí, dva góly zařídili obránci

Ostravice zajížděla k utkání oficiálně pátého kola na půdu Trojanovic. Domácí v dosavadním průbehu sezóny neuhráli ani bod, a tak se zraky šedesáti přítomných diváků upínaly právě k souboji se Sokolem Ostravice. Hosté se ale zkraje soutěže nacházejí v dobrém rozpoležní. Po vysokém vítězství nad Spálovem sice klopýtli v souboji s Odrami, ale chuť si následně zpravili v duelu s ambiciózním Jistebníkem, který porazili v poměru 5:2. V jejich dresu navíc září například posila z MSFL a nejlepší střelec soutěže Matěj Milar či bývalý profesionální hráč a opora hostí Petr Stýskala. Roli favorita tak měli hosté na své straně. Potvrzoval to i úvod utkání. Už v deváté minutě poslal hosty do vedení obránce Viktor Mendrek - 0:1. Ostravičtí měli utkání pod kontrolou, což potvrdili v 19. minutě. Svým devátým gólem v soutěži se prosadil Matěj Milar - 0:2. Zuby vycenili na chvíli také Trojanovičtí. Tomáš Vavříček se při dvou šancích domácích pořádně zapotil. Klid ale hostům dodala třetí branka z kopačky stopera Patrika Juchy - 0:3. Tímto výsledkem skončil i druhý poločas. 

Nuda a šeď pod Velkým Javorníkem

Leckdo by si myslel, že první poločas byl ze strany hostí pouze taková ochutnávka. Na ostravické ale ve druhé půli přišel mírný útlum. Kombinace se jim příliš nedařili. Fotbalové krásy tak druhé dějství mnoho nepřineslo. Ostravičtí se příliš přízpůsobili hře domácích. Pár brejků sice k šancím vedlo, ale nic zásadního už se do konce utkání nestalo. Hosté tak získali další tři body do tabulky. Domácí si naopak budou muset na první bodový zisk počkat. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
Anonymní fanoušek Ostravice: Na utkání jsem nebyl, ale první poločas se nám povedl a navíc se prosadili obránci i gólově. Ten druhý nám ukázal, jak nechceme hrát a co zlepšit do příštího zápasu, kdy přijedou fotbalovější Stachovice. (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)



Sestavy


TJ Sokol Trojanovice I.
D. Antoš [-] - R. Vaverka [-] , T. Janáč [-] , J. Štika [-] , R. Kaša [-] , D. Drozd [-] (70. T. Balada [-] ) , P. Zdarsa [-] , P. Skoupil [-] (76. J. Nárožný [-] ) , A. Plachký [-] (18. A. Šušla [-] ) , R. Sládeček [-] (70. M. Hrachový [-] ) , J. Štefek [-]

TJ Sokol Ostravice
T. Vavříček [-] - T. Hodula [-] (84. M. Stonavský [-] ) , T. Kopčo [-] (90. P. Kurečka [-] ) , D. Salava [-] (70. O. Stonavský [-] ) , V. Mendrek [-] , M. Milar [-] (90. M. Beňa [-] ) , P. Stýskala [-] , P. Jucha [-] , L. Kubásek [-] (70. D. Plucnara [-] ) , M. Ledvoň [-] , P. Jedlička [-]

ŽK: 30. R. Vaverka , 87. T. Balada - 66. L. Kubásek , 85. M. Milar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMAI Martin - ČECHÁČEK Jan, VRANAY, ING. Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů