2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Špatná koncovka, závěr poločasu


Branky


11

10. Kolo mezi Hlubinou a Darkovicemi, Hlubina stoupá tabulkou a čím dál víc se jí daří, což prokázala i v tomto utkání, kdy neinkasovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný závěr poločasu

Začátek utkání v režii Darkovic, hosté přebrali urychleně iniciativu a snažili se prodrat se k šancím a možnému skórování. Šance si sice hosté tvořili, ale trápila je koncovka, což Darkovicím lámalo krk... Na první gól zápasu fanoušci čekali až do 45. minuty, kdy se prosadil Michal Hlobík. Poločas tedy skončil po akci domácích 1:0 a hosté si mohli jen vyčítat, proč své šance nevyužili.

Pojišťující branka

Druhý poločas si domácí víceméně hlídali svůj malý náskok, tlačili se také do zakončení, ale přidat další branku se jim nedařilo. Darkovice se naopak snažili se zápasem ještě něco udělat, ale obrana hlubiny držela pevně a nakonec v 88. po pěkné akci se povedlo hlubině odskočit na rozdíl dvou branek, když se prosadil Padych. Tři body zůstávají na Hlubině a Darkovice odjíždějí se zklamáním, jelikož šance si vytvořit dokázaly, ale vstřelit gól nikoliv.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina B
Hráč Dominik Novák: Dokázali jsme si vytvořit dost šancí, ale nedokázali jsme je proměnit.




Sestavy


TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - M. Kočner [-] , J. Knedla [-] , Š. Vykopal [-] , O. Taritsa [-] (30. J. Padych [-] ) , D. Sztasak [-] , K. Lubojacki [-] (55. J. Cinik [-] ) , M. Hlobík [-] , J. Skýba [-] (18. M. Krištof [-] ) , E. Bocko [-] , O. Vašek [-] (55. P. Karel [-] )

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - P. Ságner [-] (66. J. Míl [-] ) , N. Chotár [-] (66. T. Večerek [-] ) , P. Tannenberger [-] , P. Vyletělek [-] , J. Michalák [-] , J. Voldán [-] , M. Burý [-] , J. Vyletělek [-] , P. Michálek [-] , D. Lukáš [-]

ŽK: 49. Š. Vykopal , 83. M. Hlobík - 67. J. Michalák .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ČECHÁČEK Jan - LEŠKO Ondřej, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích