P. Boček 15.
V. Kocian 20.
V. Čech 42. (p.)
3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Přestřelka, Penalta a redka


Branky


15. P. Boček , 20. V. Kocian , 42. V. Čech (p.) - 14. J. Michalák , 33. N. Chotár
13

Utkání ve kterém se mohl jeden tým odpoutat od druhého, jelikož Vřesina i Darkovice měly shodně šest bodů a dvě výhry, utkání mělo být velmi vyrovnané, čemuž také průběh nasvědčoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal lépe pro hosty, kteří domácí Vřesinu prakticky k ničemu nepouštěli a dali také úvodní branku utkání, o kterou se postaral Michalák, ale hned vzápětí na ní zareagovali domácí gólem z rohu, kdy se prosadil Boček. Poté po individuální chybě stopera Darkovic trestal v 20. minutě Kocián a domácí šli do vedení. Vedení si, ale domácí moc dlouho neužili o vyrovnání se postaral Chotár. Následně rozhodčí v 42. minutě odpískal dle slov hráčů Darkovic velmi zvláštní až nesmyslnou penaltu, po zásahu ruky jednoho z hostujících hráčů a tu s klidem proměnil Vítězslav Čech. Do šaten šli tedy domácí s jednobrankovým vedením.

Dvě žluté za řeči

Hosté šli do druhého poločasu s jasným cílem vyrovnat stav utkání, což se jim ale nedařilo a následně se po dvou žlutých kartách nechal vyloučit Malík za řeči vůči rozhodčímu. Darkovice sice dál pokračovaly a nenechaly Vřesinu už přidat další gól, ale sami si dokázaly vytvořit už jen jedinou šanci, což ke srovnání nestačilo a tudíž tři body zůstaly ve Vřesině.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Vedoucí týmu Ondřej Karel Teichmann: V prvním poločase jsme hráli vyrovnaný duel, kdy se konečně k nám otáčí štěstí ve standardních situacích, ale zase jsme udělali dvě školácké chyby. Ve druhem poločase se utkání ještě více vyhrotilo jako typické derby a my jsme si výsledek pohlídali.

FK Darkovice
Hráč Dominik Novák: Druhý poločas byl z naší strany velmi špatný a vyloučení nám už úplně zkazilo možnost na vyrovnání.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Waszut [-] , M. Boháč [-] (86. T. Mrázek [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , J. Pagáč [-] (46. M. Troják [-] ) , P. Strakoš [-] (55. O. Kocián [-] ) , D. Stoklasa [-] (92. M. Pračikov [-] )

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - A. Tvrdý [-] (60. D. Lukáš [-] ) , A. Pieknik [-] (60. J. Faltys [-] ) , J. Michalák [-] , D. Novák [-] , L. Poštulka [-] (83. P. Vyletělek [-] ) , P. Tannenberger [-] , J. Voldán [-] (44. P. Malík [-] ) , M. Burý [-] , P. Michálek [-] , N. Chotár [-] (83. J. Míl [-] )

ŽK: 94. M. Pračikov - 16. J. Michalák , 41. A. Tvrdý , 68. M. Burý , 74. N. Chotár , 75. P. Malík . ČK: 75. P. Malík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LEVINGER Milan - PRIESOL Daniel, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů