Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky se za třemi body nadřely


Branky


15

Loučky daly v zápase o jednu branku navíc než soupeř, a proto vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Krásné Loučky hostily v sobotu mužstvo z Velkých Hoštic. Domácí začali pěkně zostra. V úvodní desetiminutovce servíroval skvělé míče zkušený Cudrák. Z jeho nahrávek se dvakrát neprosadil Juchelka. Po osmi minutách načechral Cudrák přímý kop na zadní tyč, kde poslal míč do sítě Juchelka – 1:0. Za dvě minuty orazítkoval domácí Juřina břevno hostující brány. Ve 23. minutě pak vystrčili růžky hosté, když Harasim poslal míč přes Stoklasu na Peterka, který ale nedal. Hoštice srovnaly ve 27. minutě, když Harasim vyslal do průniku Peterka, jenž našel krásně Stoklasu, který nadvakrát poslal balon do brány – 1:1. Domácí tento gól zaskočil a do poločasu zahrozili jen střelou Cudráka. Poločas tak skončil nerozhodně. 

Loučky daly o jeden gól navíc

Druhý poločas začal stejně jako skončil první. Po hodině hry se do velké šance dostali hosté, když Peterek vystihl dobře bahrývku domácích, obešel brankáře Hradila, ale z úhlu nedokázal dostat míč do sítě. V 67. minutě si Juřina potáhl balon a z dvaceti pěti metrů vystřelil přesně k tyči – 2:1. Hosté pak ale stále bojovali a mohli pak v 75. minutě po přímém kopu Tietze srovnat, ale Hradil jeho pokus zneškodnil. Osm minut před koncem pak byl ve vápně faulován Juřina a sám postižený poslal míč nadvakrát do brány – 3:1. V 85. minutě pak poslal roh Tietze hlavou do sítě Czerný – 3:2. Domácí pak mohli rozhodnout po nahrávce Juchelky a střele Bočka, ale ta svůj cíl nenašla. V poslední minutě vyslal Chybík do brejku Juchelku, který si v takových situacích ví rady – 4:2. Hosté ale bojovali dál a v nastavení Fabisz přiťukl míč Peterkovi, který bombou upravil na konečných 4:3. Pak už se hrálo jen asi minutu a Loučky vydřené tři body udržely.

 

Krásné Loučky jedou příští kolo do Krnova. Velké Hoštice budou hostit Bruntál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Bylo to pro nás drama se šťasným koncem pro nás. Bohužel jsme předveli festival neproměněných šancí, a zápas si sami zframatizovali. Proto tři body bereme.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Dneska jsme podali diametrálně lepší výkon než minulý týden ve Slavkově. Jsme na kluky pyšný, protože jsme se dokázali s Krásnými Loučky o výsledek pořádně porvat. Bohužel to nestačilo ani na jeden bod.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - L. Juchelka [-] - L. Mitura [-] (31. L. Slaný [-] ) , L. Mohyla [-] (83. P. Boček [-] ) , L. Pella [-] , L. Dvořák [-] , A. Kopečný [-] , M. Cudrák [-] (75. D. Chybík [-] ) , T. Juřina [-] , M. Daříček [-] , D. Mrukvia [-]

FK Velké Hoštice
M. Pluške [-] - P. Stoklasa [-] , E. Peterek [-] , V. Olšr [-] , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , V. Harasim [-] (72. A. Fabisz [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Nardelli [-] , F. Dombek [-] (46. O. Kopčan [-] )

ŽK: 32. T. Juřina , 72. L. Mohyla - 30. F. Dombek , 44. V. Harasim , 56. P. Stoklasa , 70. V. Olšr .
Hráči zápasu: T. Juřina , L. Juchelka - M. Czerný , M. Pluške .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - KOLEČKÁŘ Antonín, MORAVEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:18
Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude jednoznačný zápas a Loučky doma s přehledem vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:40

Tip: výhra domácích