2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky získaly důležité tři body


Branky


16

Po poločase svítil na světelné tabuli vyrovnaný výsledek. Ve druhém pak domácí dali jednu branku a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Zlatníky ve svém tradičním čase přivítaly mužstvo ze Staré Vsi. Domácí se dostali do vedení už po sedmi minutách, když Roman Bláha krásně zatočil rohový kop, který spadl nechytatelně do brány – 1:0. Hosty to zaskočilo a zhruba do dvacáté minuty Zlatníky diktovaly tempo hry. Do dobré šance se dostal Dominik Bláha. Pak Jaroš nastřelil ve vápně Kavana. Stará Ves pak začala postupně hru vyrovnávat. Stará Ves pak dokázala vyrovnat až v závěru druhého poločasu, když dlouhý aut Paulera hlavičkoval Prášil o záda Romana Bláhy do branky – 1:1.

Zlatníky rozhodly

Hned v úvodu druhého poločasu začala akce u domácího brankáře Klimeše, pokračovala dále na Martina Bláhu, jehož křížný pas pustil Kořínek na Hrbáče, který z osmnácti metrů vystřelil nechytatelně k tyči – 2:1. Zlatníky se pak zatáhly do obranné ulity. Stará Ves domácí zatlačila. Dokázala Paulerem dostat míč do brány, ale gól pro ofsajd nebyl uznán. Do další hostující šance se dostal Raiskup, který si míč předkopl a trefil jen boční síť domácí branky. Další dvě šance měl střídající Tihelka, ale nevyzrál na brankáře Klimeše. Zlatníky pak ke konci zápasu využívaly otevřené obrany hostí k rychlým výpadům. Paleta ale střílel vedle. Uvíra zase zbrkle zakončil a míč taky nenašel ten správný cíl. Zlatníky to ale moc mrzet nemuselo, protože si tři body jíž vzít nenechaly. 

 

Zlatníky v příštím kole hostí Krnov. Stará Ves jede do Vítkova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Hodně důležité tři body. Jsem s dnešním výkonem spokojen. Kluci to oddřeli a odmakali. Po naší druhé brance to navíc skvěle odbránili až do konce. Výhru beru jako zaslouženou.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Začali jsme vlažněji, a brzy jsme inkasovali. Domácí pak asi dvacet minut diktovali tempo hry. My jsme se začali pak probouzet a na konci poločasu jsme vyrovnali. Nevyšel nám ale začátek druhé půle, kdy jsme inkasovali. Pak jsme domácí přitlačili. Dali jsme branku, tu nám rozhodčí neuznal, a zahodili další šance. Rozhodčí nám pak nepískl ani dvě penalty, čímž nás poškodil. Sedli jsme si na zadek, a vidíme, že každý zápas bude těžký a my nebudeme do nekonečna vyhrávat.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - P. Pospíšil [-] , R. Chmel [-] , M. Hrbáč [-] (59. V. Dočkal [-] ) , R. Bláha [-] (69. T. Vincker [-] ) , J. Kavan [-] (46. I. Paleta [-] ) , D. Bláha [-] , M. Bláha [-] , M. Jaroš [-] (46. R. Uvíra [-] ) , O. Kořínek [-] (89. J. Klimeš [-] ) , T. Němčík [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] , L. Gregovský [-] , T. Král [-] , R. Nekoranec [-] , L. Ošlejšek [-] (53. J. Tihelka [-] ) , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] (59. K. Gevorgyan [-] ) , S. Kováč [-] , P. Prášil [-] (53. F. Köhler [-] ) , M. Drábek [-] (53. O. Hrabina [-] )

ŽK: 12. M. Jaroš , 40. D. Bláha , 73. R. Chmel - 31. P. Kučera , 33. K. Pauler , 38. S. Kováč .
Hráči zápasu: R. Bláha , R. Klimeš - R. Nekoranec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - KUBÁČEK Vojtěch, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Gramel
Tip experta: remíza

Myslím si, že Zlatníky můžou jen překvapit a zkusit urvat bod. Remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů