3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: "Běž do pi*e, zm*de". Sušané v devíti podlehli Tiché.


Branky


13

Sobotní utkání nabídlo souboj zvedajících se domácí a stále trápících se hostí. Tichavjané i v domácím zápase s Horní Suchou potvrdili formu posledních týdnů a z tohoto souboje si odnášejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Kunčíka a zbytečná vyloučení

Tichavjanům se i přes nepodařený začátek soutěže povedlo v posledních zápasech křivku formy otočit. Z posledních třech zápasů si odnesli sedm bodů a další bodový zisk domácí vyhlíželi i proti soupeři z Horní Suché. Sušanům se v sezoně vůbec nedaří. Před zápasem s Tichou se nacházeli na předposledním místě tabulky se skóre 6:18. Ofenzivní podívanou v ochozech tichavského stadionku vyhlíželo 56 diváků. Domácí byli podle papírových předpokladů od úvodu lepším týmem. Jejich převaha vyústila po dvaceti minutách snažení v úvodní branku. K dlouhému výkopu se dostal na půlce soupeře Dominik Kocián, obehrál jednoho bránícího soupeře a nahrávkou vybídl ke střele Švrčka. Tomu se sice míč zamotal mezi nohama, ale odražený balon sebral Lukáš Kunčík a propálil všechno včetně přihlížejícího dočasného brankáře Štrompa - 1:0. O čtyři minuty později bylo pro domácí ještě veseleji. Pikulíkův dlouhý výhoz skončil až na levé straně u Štěpána Svobody. Ten si se skákavým míčem poradil přiklepnutím na Švrčka, který v pádů ještě stihl nahrát Lukáši Kunčíkovi. Dvaadvacetiletý forvard si v zakončení počínal lišácky. Štrompa propálil střelou mezi nohy - 2:0. Utkání se po druhém gólu vyhrotilo. Sušané nezachytávali tempo tichavských fotbalistů, z čehož plynuly fauly. V 36. minutě zastavil unikajícího Kociána před pokutovým územím Robin Witosz. Protože byl ale v momentě incidentu posledním hráčem hostí, putoval Witosz do sprch. O tři minuty později navíc přišla pro hosty druhá rána. Pietraszovi se nelíbil verdikt sudího Kotase, který při souboji na půlce zapískal hostujícímu kapitánovi faul. Po odpískáném zákroku se na rozhodčího ohradil se slovy "Běž do pi*e, zm*de". Sudí jeho výrok ocenil další červenou kartou. Hosté tedy dohrávali zápas v devíti. Do poločasu se už nic zásadního nestalo, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0 pro domácí Tichou.

Bojovný výkon hostí na body nestačil

Poločasová přestávka personální změny nenabídla. Mančaft trenéra Kuly se také do oslabené sušanské obrany pustil s vervou. V rozpětí úvodních patnácti minut se třemi chycenými šancemi blýskl suplující brankář Štromp. Hosté se ale i v devíti lidech rozhodli s nepříznivým vývojem utkání něco dělat. Jejich bojovný výkon znamenal spoustu vyhraných osobních soubojů a zisky míčů ve vyšších pozicích. Uklidňující branka přišla až v třináct minut před koncem základní hrací doby. Přízemní centr z kopačky Jiříka odkopl bráncí Krajčo pouze k nohám Štěpána Svobody. Třiadvacetiletý záložník domácích překonal Štrompa střelou ke vzdálenější tyči - 3:0. To bylo ze zápasu všechno. Tichavjané tak i v domácím zápase s Horní Suchou potvrdili formu posledních týdnů a z tohoto souboje si odnášejí tři body.

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Základem dnešního vítězství byla bezchybná defenzíva, zajímavě vypadalo i malé přeskupení v sestavě. Byli jsme od začátku lepším týmem, což jsme vyjádřili dvěma góly Kunčíka. Poté přišlo dvojí vyloučení soupeře, což celému utkání asi uškodilo. V prvních patnácti minutách druhé půle jsme nevyužili tři, čtyři gólovky, na čemž měl velký podíl brankář Štromp. Soupeř od té doby podal velice bojovný výkon a musím uznat, že nás v nasazení i přehrál. Na uklidňující branku jsme museli čekat až do 77. minuty, kdy střeleckou formu z posledních týdnů prokázal Svoboda. S výkonem i výsledkem jsem dnes spokojen, ukázali jsme dost, ale ne všechno. Teď už můžeme vše směřovat na derby. (zdroj: fotbalskticha.cz)




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] , L. Jiřík [-] , L. Kunčík [-] (86. P. Bartoš [-] ) , Š. Svoboda [-] , O. Švrček [-] (65. L. Lindovský [-] ) , M. Tománek [-] (65. P. Kerekeš [-] ) , D. Fajčák [-] (77. A. Čuport [-] ) , L. Tuček [-] (86. M. Srněnský [-] ) , T. Kocián [-]

Sportovní klub Horní Suchá
J. Štromp [-] - D. Pastušek [-] (77. T. Kijonka [-] ) , A. Stuchlík [-] , M. Jurčák [-] (72. J. Lukáš [-] ) , R. Witosz [-] , L. Krajčo [-] , A. Ševčík [-] (86. T. Sobek [-] ) , P. Štromp [-] , J. Štengl [-] , J. Pietrasz [-] , M. Urbaník [-]

ŽK: 32. J. Štengl , 36. J. Pietrasz , 63. M. Urbaník . ČK: 36. R. Witosz , 39. J. Pietrasz .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: KOTAS Adam - ZÁVODNÝ Vít, KASZPER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích