0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zábavné nedělní odpoledne se v Albrechticích nekonalo. Baník uhrál s Raškovicemi bezbrankovou remízu.


Branky


13

Nedělní odpoledne nabídlo souboj dvou celků ze středu tabulky. Tvrdé a soubojové utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Máte šance? A mohla bych je vidět?

Baníkovské čekalo v neděli odpoledne zakončení anglického týdne. Na duel Raškovicemi se i přes pozměněnou sestavu naladili středečním vítězstvím v okresním poháru na hřišti Gascontrolu Havířov (2:3). Domácí asistent Taussig nešetřil slova chvály a jistě doufal, že si mužstvo dobré naladění přenese i do nedělního mače. Domácí ale nečekal nic jednoduchého. Raškovičtí se sice po výborné minulé sezóně nacházeli v mírném útlumu, ale svou sílu názorně demonstrovali v minulém kole proti HEPU Petřvald (4:1). Sto dvacet přítomných diváků se tak těšilo na krásnou podívanou. Úvodní minuty jim ale rozhodně za pravdu nedávaly. Baník nastoupil do zápasu bojácně a hosté se zase přes tvrdé střety nedokázali dostat ke Gradkově braně. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Ani jednomu ze soupeřů se tak v úvodních pětačtyřiceti minutách nepodařilo překvapit obranu soupeře. Co víc, fanoušci na albrechtické stadionu neviděli ani náznak šance. Rozhodčí Perniš tak celý poločas raději ukončil. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

V závěru mohl rozhodnout střídající Cyž

Poločasová přestávka nabídla jediné střídání. Hostujícího Birčáka nahradil Kacíř. Šancí nyní přibylo hlavně na domácí straně, domácí však ani jednu z nich nedokázali proměnit. Přibylo také na důraz a střetech. Po zápase musel dokonce odjet do nemocnice teprve dvacetieletý Jan Porembski. V 90. minutě se zrodila možná vůbec nevětší šance zápasu. Do té doby maximálně pevné raškovické obraně dokázal utéct devatenáctiletý Matěj Cyž. Svůj rychlý únik zakončil přihrávkou před branku, jeho pas ale nenašel kopačku žádného z baníkovců. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou, což ani jednomu ze soupeřů zrovna nenahrálo a v tabulce tak oba celky zůstávají na stejných pozicích. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, trenér: V minulé sezoně jsme od Raškovic dostali dvakrát po pět gólů. Proto jsme dnes nastoupili zodpovědně, jenže taky bojacně, aby jsme něco nezkazili. Hra se převážně odehrávala ve středu hřiště mezi šestnáctkami. Fotbal to nebyl příliš pohledný. Hodně důrazný a bojovný. Nikdo nikomu nic nedaroval. Šanci na obou stranách bylo jako šafránu. Důrazný a bojovný zápas odnesl svým zraněním mladý Honza Porembski, který skončil v nemocnici. Přejeme mu celá kabina brzké uzdravení a rychlý návrat na fotbalový trávník. V 90. minutě byla jiskřička naděje, kdy Maty Czyž utekl celé obraně, avšak se mu nepodařilo najít před brankou žádného spoluhráče. Bezgólový výsledek odpovídá průběhu hry. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)




Sestavy


FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - M. Šimák [-] (76. M. Cyž [-] ) , J. Porembski [-] , D. Žyla [-] (66. D. Cileček [-] ) , M. Žyla [-] , J. Rusnok [-] (60. P. Zielonka [-] ) , J. Kociolek [-] , O. Přeček [-] , D. Uher [-] , P. Mik [-] , T. Izaiáš [-]

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , E. Kožar [-] , P. Němec [-] , T. Kovalik [-] (52. J. Plhal [-] ) , R. Koloničný [-] , A. Vojkovský [-] , R. Juřica [-] (70. M. Mlčoch [-] ) , T. Žáček [-] (90. A. Wojčík [-] ) , A. Preči [-] , J. Birčák [-] (46. O. Kacíř [-] )

ŽK: 50. O. Přeček , 79. J. Porembski - 38. A. Preči , 40. J. Birčák , 69. J. Plhal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PERNIŠ Ľuboš - ŠIGUT Pavel, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích