0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + SESTŘIH: Chyby obrany a špatné zakončení. Horní Suchá na domácí výhru stále čeká.


Branky


13

Sobotní utkání mezi Horní Suchou a Kozlovicemi bylo utkáním dvou celků, které se nacházejí v opačném rozpoložení. Roli favorita nakonec hosté potvrdili a z venku si odvážejí všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatnou komunikaci v domácí obraně využil Bednář

Domácí Sušané se před sobotním zápasem nacházeli ve složité situaci. V pěti utkáních zaznamenali pouze jediný bod za vítězství v Lučině. To svěřenci trenéra Piškoře mohli jít do souboje s Horní Suchou ve zcela jiném rozpolžení. V sezóně bodově zaváhali pouze jedinkrát a na čelo tabulky jim scházely tři body. Duel, který měl k formě obou týmů hodně napovědět sledovalo zhruba 55 diváků. V úvodu zápasu byla na kopačkách kozlovických vidět větší jistota. Kombinačními akcemi se snažili ohrozit bránu Tomáše Lincera. Domácí spoléhali především na práci zády k braně vysokého Jána Štrompa. Od té se pak odvíjel následný přechod do rychlých protiútoků. Jako domeček z karet se jim ale jejich taktika zhroutila ve 12. minutě. Zpočátku nenápadná střela Miroslava Bednáře z hranice velkého vápna skončila vinou nedomluvy jednoho z domácích stoperů a brankáře Lincera až za zády sušanského gólmana - 0:1. Domácí se snažili z úvodní branky rychle oklepat. V 16. minutě posadil Ševčík svůj centr z pravé strany na hlavu Jána Štrompa. Vysoký blonďák však mířil mimo tři tyče. Přepkvapit zkušeného Lincera podruhé se snažil kozlovický kapitán Šimon Krpec. Jeho oblouček se ale snesl jen na břevno branky domácích. Dobré čtení hry pak předvedl hostující stoper Dudek, když ve vyložené šanci na poslední chvíli ukopl míč Porubovi. "Nedáš, dostaneš" se projevilo i tentokrát. Ve 24. minutě našel Martin Krpec hezkou zpětnou přihrávkou z levé strany na hranici šestnáctky Miroslava Bednáře, který umístěnou střelou k levé tyči Lincerovy branky poslal kozlovické do dvoubrankového vedení - 0:2. Domácí se za dvougólové ztráty pustili do bezhlavého útoku. Do poločasu měli tři velké šance. Souboj Dudek vs. Poruba dopadl i podruhé lépe pro kozlovického stopera, střela Witozse se mezi tři tyče nevešla a podobně dopadl i pokus Štrompa po standartní situaci z kopačky Dominika Pastuška. Hosté tak poločase vedli o dvě branky. 

Tlak domácí ve snižující branku nepřetavili, z brejku se prosadil Piškoř

Poločasová přestávka žádnou změnu nepřinesla, nicméně domácí fanoušci doufali ve změnu pojetí hry svého týmu. Krátce po přestávce se jeden z kozlovických pokusil Lincera přehodit z dálky i podruhé. Jeho pokus skončil pouze na horní síťi branky domácích. Po hodině hry se k odraženému míči na hranici šestnáctky dostal střídající Matěj Jurčák. Jeho prudký obstřel skončil pouze v rukavicích Ondřeje Nezhody. Domácí pak měli k dispozici také zajímavou strandartní situaci. K přímému kopu se postavil Robin Witosz. Jeho střele však pár centimetrů chybělo. Domácí v závěru pokračovali v tlaku a touha po dramatizaci utkání jim rozhodně nechyběla. Centr z hloubi pole propadl až k na zadní tyči číhajícímu Matěji Urbaníkovi, kterému k zasáhnutí miče ještě krok chyběl. Sušané by si za snahu ve druhém poločase alespoň jeden gól rozhodně zasloužili. Fotbal ale často spravedlivý nebývá, a tak kozlovičtí skórovali potřetí. Po rychlém protiútoku předvedl v 83. minutě krásnou střelu Patrik Piškoř a stanovil tak končené skóre utkání na výsledku 0:3.

 

Sestřih Utkání:

Zdroj: https://www.youtube.com/@kdlj44

 



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - J. Štromp [-] (76. J. Lukáš [-] ) , A. Stuchlík [-] , D. Poruba [-] (61. M. Jurčák [-] ) , D. Pastušek [-] , R. Witosz [-] , P. Štromp [-] , J. Rychtařík [-] (69. M. Urbaník [-] ) , L. Krajčo [-] , J. Pietrasz [-] , A. Ševčík [-]

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - J. Kabát [-] (69. D. Kabát [-] ) , P. Janás [-] , M. Lušovjan [-] (76. P. Piskoř [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] (82. D. Ryška [-] ) , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] , L. Palko [-] (69. T. Skurka [-] )

ŽK: 55. D. Pastušek , 64. A. Ševčík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - PERNIŠ Ľuboš, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů