2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekané drama a nevyužité šance Baníku. Okresní derby ovládly domácí Albrechtice.


Branky


15

Nedělní program I.A třídy skupiny D měl na programu okresní derby mezi Baníkem Albrechtice a Lokomotivou Petrovice. Domácí nakonec po nelehkém průběhu roli favorita potvrdili a z utkání si odvážejí tři body za těsnou výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance albrechtické mrzeli

Baníkovští nastupovali do okresního derby povzbuzeni vítězstvím na půdě Tiché v poměru 2:0. Pozitvní bilanci z úvodních zápasů chtěli potvrdit proti hostujícím Petrovicím, který se v letošní sezóně opět nedaří. Hosté se se skóre 5:12 nacházeli před zápasem na samotném dně tabulky, odkud je už jen cesta vzhůru. Zhruba sto diváků tak bylo zvědavých, jak se domácí s rolí favorita popasují. Úvodní minuty jim ale nevycházeli. Lokomotiva vědoma si role outsidera hrála nízko v bloku a čekala na šance, které jim baníkovští nabídnou. Ty ale nepřicházely. Několik menší či větších šancí si vytvořili domácí. Dokonce se jeden z domácích útočníků ocitl sám před prázdnou bránou. Míč se ale baníkovským za záda Pacanovského v prvním poločase dostat nepodařilo. Do šaten se tak šlo ze bezbrankového stavu. 

Nečekané drama v závěru

Hostující trenér Dušan Kohút připravil o poločase jedno střídání. Místo Jaroslava Giňi přišel do hry Michal Tiller. Probudit ofenzívu se ale hostům dlouho nedařilo. To domácí se snažili oproti prvnímu poločasu hru značně zrychlit, o míč ale přicházeli po nepřesnostech. Zlom přišel v 69. minutě. Přeražený centr na zadní tyčku vrátil Daniel Žyla před branku a další obránce Daniel Uher dopravil míč do opuštěné branky - 1:0. O sedm minut později navíc Izaiáš uplatnil svou rychlost, utekl obraně Lokomotivy a míč přihrál před branku přesně na kopačku dorážejícímu Janu Porembskému, který se střelou do prazdné klece postaral o druhou branku v utkání - 2:0. Hosté se o tři minuty později nadechli k cestě za vyrovnáním. Krásnou akci zakončil výstavní střelou do šibenice Dominik Makula - 2:1. Naneštěstí pro hosty ale snižující branka dramatizaci duelu neznamenala. Hosté se do dalších šancí nedostali a Baník si tak připisuje další tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, trenér: Okresní derby se soupeřem ze spodní části tabulky se nám herně moc nepovedlo. Měli jsme více ze hry. Šance přicházely, ale nebyli jsme schopni dopravit míč ani do prázdné branky. Snažili jsme se zrychlit hru, ale nepřesnosti nás srážely. Až v 69. minutě přeražený centr na zadní tyčku vrátil Danek Žyla před branku a další obránce Uher dopravil míč do opuštěné branky. O pár minut později konečně Izaiáš uplatnil svou rychlost, utekl obráncům a přihrál před prázdnou branku nabíhajícímu Porembskému, který vstřelil druhý gól. Hosté pak už jen snížili po krásné akci a úžasné střele do šibenice. Protrápili jsme se k vítězství. Opět nás srážejí neproměněné šance. Důležité jsou však tři body a vítězství. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)




Sestavy


FK Baník Albrechtice
V. Křístek [-] - J. Kociolek [-] , J. Rusnok [-] , D. Uher [-] , L. Vagner [-] (62. P. Zielonka [-] ) , O. Přeček [-] , J. Porembski [-] (77. J. Hradil [-] ) , T. Izaiáš [-] , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , D. Hruška [-] (71. P. Mik [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - J. Slepčík [-] , M. Sikora [-] , D. Wróbel [-] , D. Šlampiak [-] , J. Giňa [-] (46. M. Tiller [-] ) , J. Kociolek [-] , D. Makula [-] , F. Volný [-] , J. Gatnar [-] , P. Chwastek [-]

ŽK: 88. P. Zielonka - 37. D. Makula , 60. P. Chwastek , 68. F. Volný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GODFRYD Jan - HERDA Tomáš, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích