0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Zahozené šance a síla Baníku. Tichavští odcházejí podruhé za sebou bez bodů.


Branky


14

Sobotní utkání přineslo souboj dvou mužstev, které si chtěly napravit dojem ze zaváhání v předchozím kole. To se nakonec lépe povedlo hostujícímu Baníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Albrechtický tlak využil Šimák

Tichou na začátku sezóny sužuje nepovedený start do soutěže. Po těsném domácím vítězství nad Smilovicemi se jim nepovedlo utkání v Petřvaldu, kde domácímu HEPu podlehli v poměru 3:1. Domácím fanouškům měli tedy co vracet. Na zlepšení výkon se těšilo 134 diváků. Domácí ale nečekalo nic lehkého. V cestě jim stál albrechitcký Baník s rozjetým Izaiášem. Baník od úvodních minut ukazoval svou kvalitu. Tichou příliš k míči nepouštěl a sám si vytvořil několik zajimavých situací. Hned ve dvou případech nastřelil hostující David Cileček zblízka golmana Pikulíka. Vlastimil Pikulík se zaskvěl i tváří v tvář nejlepšímu albrechtickému střelci, když zlikvidoval nájezd Tomáše Izaiáše. Po sérii standatních situací se ujal roh ze 40. minuty. Hostující Izaiáš se jej rozhodl zahrát nakrátko a udělal dobře. Svou přihrávkou našel přesně kopačku Martina Šimáka, který se prosadil střelou k levé tyči - 0:1. Poločas tak skončil za stavu 0:1.

Festival zahozených šancí ukončil gólem střídající Vágner

Druhý poločas začal změnami na straně domácích. Ze hry odstoupili Tománek s Jiříkem a nahradili je Luboš Lindovský a Patrik Bartoš. Tichavští se zpočátku snažili o vyrovnání hry, ale nepřesnými přihrávkami nabízeli soupeři šance. Vyrovnaný obraz hry vydržel až do 57. minuty, kdy se hostující trenér Procházka rozhodl pro střídání. Do hry naskočili Vagner a Rusnok a čerstvou energií rozvýřili vody nad tichavským hřištěm. Do šancí se dvakrát dostal Tomáš Izaiáš ale ani jednou Pikulík nemusel zasahovat. Dostatečný klid přinesl hostům až druhý gól. V 79. minutě se po ose Kociolek - Marcin Žyla - Izaiáš dostali na dvě kolmé přihrávky až za obranu tichavských. Tomáš Izaiáš nakonec ještě přiklepl míč střídajícímu Lukáši Vágnerovi, který z druhého doteku mířil přesně k bližší tyči Pikulíkovy branky - 0:2. Domácí druhý inkasovaný gól nabudil a v závěru si ještě vytvořili chvilkový tlak. Standartní situaci ale nevyužili a podruhé za sebou tak odcházejí z utkání bez bodů.

 

Sestřih Utkání:

Zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Jen vynikající Pikulík v naší bráně nám dával naději, že se něčím chytíme a utkání zvrátíme ve svůj prospěch. Ve druhé půli jsme ještě za stavu 0:1 měli slibně rozjeté příležitosti, ale bez dotažení. Jen po standartce jsme byli blízko gólu, ale to bylo vše. Týmový výkon neodpovídá naším možnostem, zlepšit musíme takřka všechno.

FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, trenér: Utkání v Tiché bylo pro nás důležité. Jednak získat zpátky ztracené body z domácího zápasu a taky vrátit soupeři potupnou porážku z jara. Šli jsme od začátku pevně za svým cílem. Od úvodních minut jsme soupeře přehrávali. Přicházely šance, ale stejně jako v domácím zápase jsme je zahazovali. Dvakrát David Cileček z pár metrů trefil gólmana. Izi opět šel sám na brankáře a neuspěl. Přibyly rohy i šance, ale góly ne. Až ve 40. minutě, kdy Tomáš Izaiáš našel z rohu na šestnáctce Šimáka a ten krásnou střelou poslal míč do branky. Druhý poločas se soupeř snažil vyrovnat, ale my opět zahazovali šance. V 57. minutě přišly čerstvé síly, které oživili hru. Izaiáš opět šel dvakrát sám na branku, ale ani jednou nedonutil brankáře aspoň k zákroku. Klid přinesl až gól zkušeného Vagnera, který nedal brankáři šanci a zvýšil na 0:1. Ukázal dalším, jak je třeba nakládat se šancemi. Pak už se utkání jen dohrávalo. I když domácí se snažili aspoň o čestný úspěch, tak obrana hrála bezchybně a svůj dobrý výkon korunoval vychytanou nulou spolehlivý Vojta Křistek. Zaslouženě jsme vyhráli. Po celý zápas jsme byli lepším týmem.



Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] , L. Jiřík [-] (46. P. Bartoš [-] ) , L. Kunčík [-] , O. Švrček [-] (81. M. Srněnský [-] ) , M. Tománek [-] (46. L. Lindovský [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , P. Kerekeš [-] (67. A. Čuport [-] ) , T. Kocián [-]

FK Baník Albrechtice
V. Křístek [-] - J. Kociolek [-] , J. Hradil [-] (57. J. Rusnok [-] ) , O. Přeček [-] , D. Uher [-] , T. Izaiáš [-] , M. Šimák [-] , D. Cileček [-] (86. J. Himlar [-] ) , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , J. Porembski [-] (57. L. Vagner [-] )

ŽK: 83. L. Vagner .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - SEIDLER David, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra hostů