Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov doma prohrál


21

Nedvědice veze další tři body z venku, když vyhrála ve Velkém Beranově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

 

Do utkání lépe vstoupili domácí, již ve 4.minutě domácí Jonáš pěkně prostrčil míč mezi obránci Pokornému, který poslal domácí do vedení - 1:0. Jenže to bylo na nějaký čas od domácích vše, hosté velmi snadno chodili středem hřiště a jejich akce často na poslední chvíli hasila obrana. Nakonec se hosté dočkali po váhání domácí obrany a gólmana, když Vašíček přiťukl míč volnému Pachlopníkovi, který uklízel do prázdné branky - 1:1. Domácím nevycházelo nic z toho, co šlo vzduchem, takže to vyšlo až po zemi. Z akce vedené vlevo se uvolnil Eliáš, jeho střelu ztečoval Ganzwohl do protipohybu brankáře a domácí opět vedli - 2:1. Jenže za chvíli si domácí nepohlídali dlouhý nákop na pravou strany, útočník hostí našel křižnou přihrávkou Vašíčka, jenž srovnal - 2:2. Ještě před koncem poločasu mohli jít hosté do vedení, ale střela jednoho z hostí šla o kousek mimo.

 

Hosté po přestávce rozhodli

 

V druhé půli dostali domácí hosty na deset minut pod tlak, ale ten záhy opadl a hosté pak byli o něco lepší, ale hlavně nebezpečnější. Několikrát musel dobře zasáhnout Roudenský, ale proti hlavičce úplně volného Pachlopníka po rohovém kopu nezmohl nic a hosté v tu chvíli vedli-  2:3. Snaha domácích něco s výsledkem udělat končila na pozorné obraně a zároveň rychlé protiútoky brali domácím síly při návratu zpět. Třetí branku v zápasu dokázal Pachlopníkovi překazit Roudenský a po chvíli později atakoval v samostatném úniku před pokutovým územím Kovařík a musel do sprch. Po následném přímém kopu se domácí hnali za vyrovnáním, ale opět z toho nebylo nic než protiútok, který zužitkoval Kroupa a udal tak konečný výsledek utkání - 2:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Dali jsme brzký gól, který nás měl uklidnit, ale nestalo. Z naší hry bylo patrné, že nejsme správně nastavení na dění v zápase a v důležitých aspektech hry jsme propadali. Po zápase počítáme jak bodovou ztrátu, tak počet zraněných. Musíme najít způsob, jak na hřišti chtít zase vyhrávat.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Na výborně připraveném trávníku ve V.Beranově jsme dnes odehráli velmi dobré utkání. Snad s výjimkou úvodních minut 2.půle jsme měli více ze hry, dařila se nám kombinace ve středu hřiště a měli jsme míč častěji na kopačkách. Dnes více než obvykle zaslouží pochvalu téměř bezchybně hrající obrana, která na krátkém hřišti odvracela desítky dlouhých nakopávaných míčů, kterými se domácí hráči snažili najít cestu k naší brance. Tři body z venku vždycky těší a pokud je to po povedeném, fotbalovém výkonu, je radost dvojnásobná. Poděkování dnes patří všem hráčům bez výjimky, všichni utkání poctivě odmakali a směrem ke zbývajícím podzimním utkáním si přejeme, aby jim forma vydržela, ale také aby už nepřibývali další marodi.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
D. Roudenský [-] - K. Eliáš [-] , D. Skála [-] , T. Mátl [-] (50. D. Sommer [-] ) , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , R. Jonáš [-] (64. . Weselý [-] ) , R. Ganzwohl [-] (46. Š. Trnka [-] ) , M. Vaníček [-] (21. J. Pýcha [-] ) , P. Kittler [-]

SK Pernštejn Nedvědice
P. Hanáček [-] - L. Jirásek [-] (86. S. Balák [-] ) , M. Pachlopník [-] (90. V. Haviger [-] ) , Š. Kroupa [-] , F. Škutchan [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] , D. Nedoma [-] , V. Štefka [-] , L. Trdý [-] , J. Sytař [-]

ŽK: 76. M. Kovařík , 89. R. Kittler - 52. M. Pachlopník , 89. T. Christian . ČK: 88. M. Kovařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - PANSKÝ Šimon, NOVÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 14:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:17
Martin Mužátko

Expert: Kamil Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnaný souboj a Nedvědice vyhraje o gól - 2:3.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 18:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 18:09
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 01:56

Tip: výhra domácích