Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovu stačil poločas


Branky


27

Domácí tradičně doma nezvládli první poločas a prohráli i s Křižanovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do Staré Říše přijel tým z Křižanova. Od počátku utkání se domácí do svého soupeře zakousli a počáteční tlak vyvrcholil střelou Tupika do tyče. Hosté ihned z protiútoku vstřelily gól, když několikrát tečovaná střela Škorpíka skončila za zády bezmocného Tomka - 0:1. Ihned po rozehrání využili hosté hrubé chyby domácí obrany a vstřelili druhý gól díky Procházkovi - 0:2. Domaci se v tu chvíli nezmohli vůbec na nic, soustředili se jen na hádání mezi sebou. Ještě hůře bylo v 38. minutě, kdy domácí z vlastního autu na soupeřově půlce dostali třetí gól, který vstřelil znovu Procházka - 0:3. V 42. minutě nedal hostující Bajer krásnou střelou domácímu gólmanovi šanci - 0:4.

Hosté si vedení pohlídali

Druha půlka přinesla ze strany domácích řadu vyložených šancí, které měly skončit gólem, ale buď nemohoucnost domácích hráčů nebo skvělý zákrok gólmana hostů, radost do domácích řad nepřinesli.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše B
Petr Pokorný (hráč): První půli jsme prospali a prohádali jsme se k vysokému manku. Po přestávce jsme měli několik šancí, ale naráželi jsme na naše nemohoucnost a gólmana hostů.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Na půdu poslední Staré Říše jsme zajížděli plni očekávání, co nás čeká. Výsledek tak trochu neodpovídá dění na hřišti a pro domácí je až příliš krutý. My jsme konečně proměnili šance a možná kdyby čtyři hráči ukrajinské národnosti nehráli jenom sami na sebe, utkání mohlo dopadnout zcela jinak ...



Sestavy


FSC Stará Říše B
J. Tomek [-] - M. Zarovnii [-] , D. Tupik [-] , P. Hradil [-] , O. Tupik [-] , J. Pekárek [-] , P. Pokorný [-] (78. P. Čapoun [-] ) , M. Zedníček [-] , D. Bartoň [-] , O. Kvych [-] , M. Žák [-] (66. F. Ratkovský [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Liška [-] , P. Kaštan [-] , M. Škorpík [-] (46. T. Juračka [-] ) , M. Procházka [-] , J. Milota [-] , T. Malec [-] , D. Bajer [-] , D. Plocek [-] (72. D. Uhlíř [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 29. P. Hradil , 81. M. Zedníček , 89. P. Čapoun - 4. M. Škorpík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - POLODNA Vladimír, MLSNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Vlastimil Novotný
Tip experta: výhra hostů

0:2 - Tipuji na výhru hosty.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů