3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice bere tři body


Branky


30

Rychlý úvod domácích určil, kdo se bude radovat ze třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí do zápasu vstoupili aktivněji a zatlačili hráče hostí na vlastní polovinu. Tlak vyústil v brzkou branku Škutchana z přímého volného kopu v 7. minutě - 1:0. Další branka padla vzápětí poté, co se Šikula nejrychleji zorientoval ve vápně hostí a střelou pod břevno zvýšil na 2:0 ve 13. minutě. Hosté hrozili ze standardních situací a do jiných příležitostí se dostávali sporadicky. Domácí si tvořili další brankové příležitosti, ale vždy chyběla přesnost v koncovce. Do poločasu se už skore neměnilo.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se od prvního příliš nelišil, domácí byli více na míči a díky rychlosti a kombinaci krajních záložníků zatápěli obraně hostí. Domácí pokračovali v zahazování stoprocentních brankových příležitostí a nedařilo se jim navýšit skore. Brankovou pojistku tohoto tvrdého zápasu přidal až deset minut před koncem Šikula, který chytře obral hostující stopery na polovině hřiště a po samostatném nájezdu nedal brankáři hostí šanci - 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): V dnešním zápase jsme soupeře přehráli v každém ohledu, ale bohužel stále tápeme v proměňování vyložených šancí. V tomto zápase jsme měli dát až o 3-4 branky více. Soupeř nestíhal rychlostně a často si dopomáhal někdy až surovými fauly. Pozitivně bych chtěl zmínit výkon všech tří sudí, kteří drželi celý zápas pod kontrolou. Jedinou menší kaňkou bylo neudělení druhé žluté karty a následné vyloučení hráče hostí v poslední minutě, který z frustrace projel šlapkou kotník Tomáši Christianovi v našem vápně.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - M. Pivovarčík [-] (84. P. Šibor [-] ) , V. Štefka [-] , L. Trdý [-] , J. Sytař [-] , M. Pachlopník [-] (46. S. Balák [-] ) , R. Šikula [-] , M. Vašíček [-] , F. Škutchan [-] , T. Christian [-] , D. Nedoma [-] (87. V. Haviger [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - P. Fabík [-] , P. Fabík [-] , Z. Novotný [-] (46. M. Chmelař [-] ) , O. Chalupa [-] - F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , D. Toman [-] , L. Krčál [-] - V. Pokorný [-] (66. J. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] -

ŽK: 38. L. Trdý , 67. V. Štefka - 21. V. Pokorný , 25. A. Neuman , 73. O. Chalupa , 80. V. Koukal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - ŠÍMA Nikolas, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Rumíšek
Tip experta: výhra domácích

3:2 - Hosté na body nedosáhnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích