4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy berou tři body


Branky


26

Nováček soutěž po dobrém výkonu bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe hosté a vytvořili si hned v úvodu příležitost po dalekonosné střele, která skončila na spojnici a odrazila se od hlavy domácího brankáře do rohu. Zejména standartní situace hostů byli velice nebezpečné a dělali domácím veliké problémy. Při těchto situacích čaroval domácí brankář Juračka a všechny nebezpečné situace vyřešil bravurními zákroky a pomohli mu i spoluhráči s vyřešením nebezpečných situací. Zhruba po patnácti minutách se začali prosazovat i domácí, ale i jejich příležitosti končili nepřesným zakončením a nebo dobrým zákrokem brankáře. Zvrat nastal ve 32. minutě, kdy po vráceném rohu se na zadní tyči prosadil výborně hrající kanonýr Bureš - 1:0. Hosté se v té chvíli dostávali k útoku sporadicky a jejich roh vyústil k rychlému brejku domácích, kdy domácí Šmerda sebral odražený míc, přesně ho rozehrál Standovi Padrtkovi a ten vyslal do samostatného úniku kanonýra Ludvíka. Domácí borec odmítl na zádech hostující obránce a výbornou kličkou nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout - 2:0. Domácí na konci poločasu vstřelili ještě jednu branku, ta však pro údajný ofsajd nebyla uznána.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase chtěli domácí kontrolovat hru, ale nedařila se jim rozehrávka, kterou ovšem ani hosté nedokázali proměnit v jakoukoli příležitost. Až po rohovém kopu si na přední tyči našel míč opět Petr Bureš a rozvlnil znovu síť hostující svatyně - 3:0. Hned vzápětí ovšem domácí chybně rozehráli a hostující Neuman postupoval zcela sám na Juračku a dokázal ho prostřelit - 3:1. Jakékoli drama ovšem nedopustil domácí David Juračka, kdy po skvělé přihrávce od Sádlíka na pravou stranu zamotal ve vápně hlavu všem obráncům a na přední tyč prostřelil hostujícího brankáře - 4:1. Hosté se snažili, domácí prostřídali a vytvořili si i nějaké brankové příležitosti, ale skóre zápasu se již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Hosté měli velice nebezpečné standardní situace, po kterých byli velice nebezpeční, zvládly jsme je a zaslouženě jsme zvítězili. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.




Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - R. Padrtka [-] (70. R. Prášil [-] ) , P. Šmerda [-] (80. J. Maršálek [-] ) , S. Padrtka [-] (70. O. Opalenyk [-] ) , P. Bureš [-] (74. O. Oláh [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] (80. F. Maršálek [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , E. Šibor [-]

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] , P. Fabík [-] , P. Neuman [-] - F. Boháček [-] , A. Neuman [-] , D. Toman [-] , L. Krčál [-] , M. Chmelař [-] (46. V. Pokorný [-] ) - V. Koukal [-] -

ŽK: 83. P. Fabík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MASOPUST Václav - PODOBA Tomáš, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů