2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov ztratil vedení


Branky


24

Domácí vedli o dvě branky, ale během dvou minut bylo srovnáno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 

Domácí začali první poločas famózně, hned ve 4. minutě našel Štolpa dlouhým centrem na levé straně Trnku J., který míč zatáhl k brankové čáře a poslal „ostrý“ centr před bránu, kde Nožička míč přizvedl a ten si u vzdálenější tyče vzal Skryja a poslal jej do prázdné brány - 1:0. Domácí jako by se nechali uspat vedením a tempo hry udávali hosté. Ve 12. minutě, po ztrátě míče v útočné fázi domácího týmu, přišel rychlý útok hostů a to nákopem za obranu domácího týmu, za obranou domácích se ocitl Bajer, ale velkou šanci zakončil slabou střelou do rukou brankáře Doležala. Ve 22. minutě se konečně osmělili domácí a bylo to opět na levé straně Trnka J., který zatáhl míč a odcentroval před bránu, kde byl Pažourek, ten si míč připravil ke střele a pálil těsně vedle brány. Ve 30. minutě založil domácí akci Havlín, přihrál na pravou stranu Trnkovi J., následoval centr před bránu na Skryju a ten trefil vybíhajícího Stupku, od něj se míč odrazil k Jurovi a ten jej poslal do sítě, radost domácích však byla předčasná, protože byl signalizovaný a i odpískaný ofside. Ve 32. minutě podnikli hosté rychlý útok opět po pravé straně, přišel centr před bránu domácího týmu, kde byl trestuhodně nehlídaný Liška, který ve 100% šanci přestřelil bránu. Přišla 37. minuta a další chyba při bránění domácích, na Doležala šel hostující Bajer, poslal míč podél Doležala a míč mířící do sítě odkopl Štolpa na aut. Přišla 38. minuta a centr hostů z levé strany do vápna domácích, tam si hostující hráči dávali přednost, míč jim sebral Dobrovolný, posunul ho na Nožičku a ten nakopl míč za obranu hostů, od půlky si míč vzal Trnka J. a šel sám na brankáře Stupku, Stupka obstřelení od Trnky J. tečoval, ale k jeho smůle pouze k Trnkovi J. a ten už měl před sebou jen prázdnou bránu a poslal míč do sítě - 0:2. Hosté nezahodili flintu do žita a ve 40. minutě poslali centr z pravé strany do vápna domácího týmu, tam všechny přeskočil hostující Uhlíř a hlavou míč poslal vedle tyče domácí branky.

 

Hosté v závěru srovnali

 

Ve druhém poločase si první šanci vytvořili domácí, hned ve 46. minutě sebral Skryja míč soupeři, utekl bránícím hráčům a šel sám na brankáře Stupku, vystřelil a trefil vyběhnutého Stupku, když chtěl odražený míč ještě získat, tak brankáře fauloval a bylo po šanci. V 57. minutě přišel centr hostů z pravé strany, míč mířil ke vzdálenější tyči, kde byl opět nikým nehlídaný Bajer a tentokrát zamířil mezi tyče, ale vynikajícím zákrokem ho vychytal Doležal. V 60. minutě vymyslel krásný centr za obránce hostů Pažourek, naběhl si tam Havlín, akci zakončil střelou do brankáře – dalo se z toho vytěžit mnohem víc. V 67. minutě poslal „českou uličkou“ míč Havlínovi nový hráč na place Trnka P., Havlín měl před sebou už jen brankáře Stupku, který byl vyběhnutý až na hranici velkého vápna, Havlín ve více než 100% šanci pálil vedle brány. V 78. minutě dostal na levé straně přihrávku Trnka J., míč zatáhl a poslal přihrávku Skryjovi, který míč na hranici penalty tečoval a ten skončil vedle tyče mimo bránu. V 83. minutě zahráli domácí zbytečně na aut a nic nenasvědčovalo, že by z toho mohlo být ohrožení domácí branky, ale opak byl pravdou. Po autu z pravé strany míč propadl mezi bránícími hráči a brankářem domácího týmu, na malém vápně si na něj naběhl Procházka a hlavou jej poslal do sítě - 2:1. Než se z šoku stačili domácí oklepat, tak hned minutu na to přišel útok po pravé straně, centr před bránu a míč opět nepochopitelně doputoval až ke vzdálenější tyči a tam jej do prázdné brány poslal Bajer - 2:2. Pak už se nic zajímavého do konce utkání nedělo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Doležal (brankář): Jako již tradičně v této sezoně, jsme domácí zápas odehráli tak, že by se mělo lidem vracet vstupné. I přes brzy vstřelenou branku jsme hlavně díky absolutní nekoncentrovanosti soupeře opakovaně pouštěli do vyložených šanci, které se mu naštěstí nedařilo proměňovat, ale na konci zápasu i nám štěstí došlo a poté, co jsme zahodili dvě velké šance na třetí gól, přišel zcela zasloužený trest.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Bod nás mrzí. Myslím, že jsme si zasloužili vyhrát. Domácí nehráli zrovna aktivně, balón jsme měli skoro celý zápas pod kontrolou a ať už díky dobrým nahrávkám za obranu, nebo centrům ze strany jsme se do zakončení dostávali často. Chyběla nám chladnokrevnost, na které musíme rozhodně do příštího kola zapracovat. Velmi tristní byla právě produktivita, která nás stála 3 body.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Slaný [-] (64. P. Trnka [-] ) , J. Kotačka [-] , M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] (46. P. Smieško [-] ) , M. Havlín [-] , L. Jura [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - T. Malec [-] , L. Anděl [-] , L. Kopáček [-] , D. Bajer [-] , L. Halámek [-] (69. A. Nedoma [-] ) , M. Procházka [-] , D. Uhlíř [-] , A. Fendrych [-] (48. D. Plocek [-] ) , J. Milota [-] , L. Liška [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - ZADINA Petr, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích