2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov udolal Nedvědici


Branky


23

Hosté poprvé poznali hořkost porážky. O výhře domácích rozhodl v závěru Liška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Nedvědice na hřiště vletěla ve velkém stylu a vysokým presinkem dělala domácím velké problémy. Hned v 7. minutě Škutchan krásně zaběhl za domácí obranu a tváří v tvář Stupkovi se nemýlil - 0:1. Domácí byli ustrašení a balony v podstatě odkopávali, nedovolili si 1 vs 1 a velké problémy jim dělal Vašíček na levé straně hřiště. Hosté hrozili ale kromě jedné standardky, kdy nejprve trefili břevno, poté zasáhl Stupka a na závěr poslal Jan Pachlopník poslal míč z malého vápna vysoko nad branku, neměli kvalitní finálku. Poté ještě tentýž hráč zkoušel chytře nachytat Stupku, když skoro z poloviny hřiště napálil míč a trefil druhé břevno.

Domácí v závěru rozhodli

Do druhé půle vlétli domácí jako vyměnění. Hned ve 47. minutě byl faul na půlce hřiště, balón prodloužil Škorpík k nohám Martina Procházka a ten si věděl rady - 1:1. Domácích bylo najednou plné hřiště a hosté trochu tápali. Další šanci měl Martin Procházka, ale jeho hlavičku skvěle vychytal hostující mladík Hanáček. V 70. minutě unikl domácí štírek Škorpík po lajně, nahrál Procházkovi a ten nachystal zlatý podnos Dominku Bajerovi, ale ten z malého vápna trefil golmana. Rozhodnutí přišlo v 87. minutě, kdy Lukáš Liška obešel dva soupeře a střelou zpoza vápna překvapil Hanáčka, kterému meruna zapadla pod víko-  2:1 a obrovská euforie. Ještě jednu šanci měl man of the match Lukáš Liška, kdy šel sám na Hanáčka, ten ovšem skvělým zákrokem domácího hráče vymazal.  

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Nutno podotknout, že Nedvědice byla zatím nejlepší tým, proti kterému jsme nastoupili. První půli jsme byli připosraní (nahrávky jen dozadu a bác, žádná 1vs1). Nedvědice hrála, naštěstí pro nás byl poločas 0:1 a ne třeba 0:3. Druhá půlka byla diametrálně odlišná, pomalu jsme hosty nepustili za půlku. Nám pomohlo, že se zranil hostující kapitán Tvrdý, od jeho vystřídaní byli hosté poloviční. Kdyby zápas skončil remízou asi by nikdo moc neprostestoval, ale Liška jazýčky vah překlopil na naši stranu.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Těžko se mě hodnotí utkání, ve kterém jsme zbytečně ztratili další body se soupeřem, který rozhodně nebyl lepší. Z naší strany výborná 1. půle, spousta šancí, dvě břevna a bohužel pouze jedna vstřelená branka. Obraz hry se změnil v náš neprospěch v okamžiku vynuceného střídání stopera Trdého těsně před přestávkou a stažení lehkonohého Kroupy na beka. Ve 2. půli se nám nedařilo udržet míč na kopačkách, vázla kombinace a směrem dopředu jsme se již téměř neprosadili. Naopak jsme brzy inkasovali, když ve vápně propadl jeden z nespočtu dlouhých nákopů domácích, kteří se tímto způsobem snažili překonávat naši obranu. A druhá branka v naší síti v závěru utkání jen dokonala zmar v utkání, které jsme nemuseli a neměli prohrát.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - M. Procházka [-] , D. Uhlíř [-] , A. Nedoma [-] (46. T. Juračka [-] ) , J. Milota [-] , T. Malec [-] , L. Liška [-] (89. M. Petr [-] ) , L. Anděl [-] (75. D. Plocek [-] ) , L. Kopáček [-] , M. Škorpík [-] (75. J. Horníček [-] ) , D. Bajer [-]

SK Pernštejn Nedvědice
P. Hanáček [-] - M. Pachlopník [-] , R. Šikula [-] (75. S. Balák [-] ) , M. Vašíček [-] , T. Christian [-] , F. Škutchan [-] , Š. Kroupa [-] , J. Pachlopník [-] , L. Trdý [-] (40. M. Pivovarčík [-] ) , V. Štefka [-] , J. Veselský [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MYŠKA Roman, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Šikula
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Urveme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích