2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov vybojoval bod


Branky


28

Moravské Budějovice vedly už o dvě branky, ale domácí dokázali srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Od prvních okamžiků utkání byli nebezpečnější hosté, a to jich přijelo pouze 12. V 11. minutě vyzkoušel střelu z cca 25 metrů hostující Horecký, míč skončil těsně mimo bránu. Hned o minutu později hosté opět stříleli, tentokrát mezi tyče, brankář Doležal míč vyrazil, opět byl pohotovější hostující útočník a dokázal zakončit, ale i napodruhé Doležal míč vyrazil a pak přišel od hostů útočný faul. V 16. minutě se konečně ukázali i domácí, Skryja utekl po pravé straně a poslal centr před bránu, míč přeletěl brankáře Rumíška a mířil k Jurovi, ale obránce hostí dokázal míč hlavou poslat od vlastní brány pryč. Ve 21. minutě se po samostatné akci dostal do zakončení hostující kapitán Pařízek, jeho razantí střelu vytáhl Doležal nad břevno. V 22. minutě poslal domácí Pažourek přesný „pas“ na Trnku J., ten utekl obráncům hostí a před sebou měl brankáře Rumíška, Trnka zastavil a zakončil akci střelou mimo bránu. Hosté hned podnikli rychlou a pohlednou akci, Horecký si narazil míč se spoluhráčem a zakončil akci střelou z hranice velkého vápna a vyhnal pavouky v šibenici branky Doležala - 0:1. Domácí to trochu nakoplo a konečně se začali dostávat do šancí. V 30. minutě si míč ze 40 metrů od brány hostů postavil Pažourek a vystřelil pod břevno, Rumíšek konečky prstů poslal míč nad břevno. V 32. minutě domácí kapitán Nožička poslal „uličku“ na pravou stranu Havlínovi, ten s míčem zaběhl do vápna a před ním byl už jen Rumíšek, Havlín zakončoval na vzdálenější tyč, ale míč skončil mimo bránu. Konečné slovo v prvním poločase mohli mít hosté, kteří podnikli útok po pravé straně, následoval přetažený centr na druhou tyč, tam byli dva neobsazení hostující hráči, zakončoval Svoboda, ale míč poslal jen do náruče Doležala a tak šli do kabin hosté s vedením o branku.

 

Domácí po přestávce srovnali

 

V 60. minutě zahrál domácí Pažourek rohový kop, na míč ve vápně hostů vyskočil Skryja a poslal míč k tyči, brankář Rumíšek ač malé postavy, tak velice mrštný a k tyči doskočil a míč vyrazil. V 66. minutě přišla nenápadná šance hostů, opět u toho byl nejčastěji střílející hostující hráč Horecký, který vystřelil z poza hranice velkého vápna, obránce domácího týmu míč srazil, první u míče ve vápně domácího týmu byl hostující Premar a podél vybíhajícího Doležala poslal míč do sítě a rázem hosté vedli o dvě branky - 0:2. Domácí se dočkali v 76. minutě, Pažourek zahrával trestný kop z 30 metrů a umístil míč prudkou střelou pod břevno, tentokrát na něj brankář Rumíšek nedosáhl - 1:2. V 79. minutě Dobrovolný vhodil aut Pažourkovi, ten z levé strany poslal centr do vápna hostů, zde nejvýše vyskočil Skryja a opět hlavičkou poslal míč k tyči, ale Rumíšek i tentokrát byl u tyče v pravou chvíli a míč vyrazil na rohový kop. V 88. minutě dostal „kolmici“ Trnka P. a z poloviny hřiště šel na brankáře Rumíška, který vyrazil míč na další rohový kop. Tentokrát rohový kop zahrál Trnka P. a míč posadil na hlavu domácímu stoperovi Štolpovi a ten jej uklidil do sítě, domácí se tak přece jen dočkali alespoň vyrovnání - 2:2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Doležal (brankář): Víkendový zápas byl zatím asi nejhorším představením našeho týmu v letošní sezóně, do zápasu jsme vstoupili nekoncentrovaní a s pocitem, že se soupeřem, který zatím neuhrál ani bod to půjde samo. Již v prvních minutách několikrát zahrozil a nakonec se mu podařilo svoje útočné snahy zúročit. Po přestávce se naše hra nepatrně zvedla a i přes další branku hostí jsme dokázali v samém závěru vyrovnat, ale nebýt šťastného gólů z přímého kopu, zle by se nám vedlo. Do příště se snad stačíme nějak zmotat, jelikož v této soutěži není radno podcenit žádného ze soupeřů

SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Do Rudíkova jsme jeli pouze ve 12 lidech a klukům na place patří velké díky za předvedenou hru a bojovnost. Celý zápas si dovolím říct, že jsme byly lepším týmem. Dva inkasovane góly ze standardek nás stály vítězství.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Slaný [-] , J. Kotačka [-] , M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] (56. P. Trnka [-] ) , M. Havlín [-] , L. Jura [-] (68. J. Dobrovolný [-] )

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - M. Premar [-] (90. L. Stehlík [-] ) , P. Benda [-] , K. Svoboda [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] , O. Fedra [-] , J. Horecký [-] , J. Kosmák [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 62. M. Pařízek , 75. P. Benda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MASOPUST Václav - PINTÉR Štefan, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Filip Boháček
Tip experta: výhra domácích

Domácím se povedl start do sezony, v utkání budou lepším týmem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích