T. Janů 13. (p.)
O. Toman 76. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Počítky udolaly Radešínku


Branky


13. T. Janů (p.) , 76. O. Toman (p.)
28

Sudí Zsihovics domácím přiřknul dvě penalty a ty jim stačily ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Souboj celků bez bodů začal lépe pro domácí, ale Sklenář střelu Maria Filippiho vykopl. Ve 13. minutě na rohu velkého vápna míč spadl na ruku Požárovi a asistent rozhodčího Šustáček zvedl praporek, kopala se penalta a tu proměnil Tomáš Janů - 1:0. Poté zahrozili i hosté, ale Liška Požárův centr na zadní tyči na branku nenamířil. Ve 26. minutě hosté chybovali v rozehrávce a i druhý souboj mezi hostujícím brankářem a Mariem Filippim skončil lépe pro Sklenáře. Hned poté domácí brankář trefil odkopem Lhotáka, ale Šustáček z velkého vápna bránu netrefil. Ve 42. minutě vyslal Blažíček do šance Lukáše Filippiho, který trefil jen Sklenáře. Na druhé straně mohli hosté vyrovnat po rohovém kopu. Lhoták však mířil v těžké pozici nad bránu.

Domácí si vedení pohlídali

Po pauze měli více ze hry hosté. V 54. minutě si dávali přednost v zakončení Jiří Janů se Šustáčkem a kopal se jen rohový kop. Poté pálil Požár, jehož ránu František Toman vytěsnil s vypětím všech sil na rohový kop. Hned na to několikrát po sérii rohů hosté nedokázali dotlačit míč do sítě. Tlak hostů vyvrcholil poté, co Janů obešel brankáře a i přes to, že mu byla přidržena noha, tak vystřelil, ale domácí bek míč mířící do brány odklidil. V 76. minutě Blaha fauloval na hraně velkého vápna domácího hráče a hlavní sudí se rozhodl odpískat penaltu, tentokrát se i přes zlobu hostů svého asistenta nezeptal. Penaltu proměnil Ondřej Toman - 2:0. Závěr zápasu se sudímu vymkl z rukou. Padla i jedna červená karta, kterou si odnesl domácí Mario Filippi.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Do utkání jsme šli s jasným cílem, a to vyhrát. V průběhu prvního poločasu jsme měli více šancí než hosté a vedli jsme 1:0. Druhý poločas jsme se více soustředili na udržení výsledku, což bylo v dnešním zápase nejdůležitější. Nakonec výhra 2:0 je velmi cenná proti dobře hrajícímu soupeři.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Trvalo nám třicet minut než jsme se srovnali. Závěr prvního poločasu a především první polovina toho druhého patřila nám, ale chyběl nám větší důraz v zakončení. Po hodině hry domácí začali šlapat vodu, ale své šance jsme zahazovali a druhá penalta nás dorazila. Celé utkání bylo vedeno velmi zvláštně a arogantní sudí Zsihovics byl pro smích nejen hráčům, ale i velké většině z přihlížejících diváků.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
F. Toman [-] - L. Sláma [-] , O. Toman [-] , A. Chmelíček [-] , M. Kotík [-] - T. Janů [-] , O. Zajíček [-] (78. D. Bednář [-] ) , J. Zeman [-] , M. Blažíček [-] - L. Filippi [-] (72. D. Křivohlavý [-] ) , M. Filippi [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] , P. Šustáček [-] , T. Rous [-] (61. J. Požár [-] ) , P. Lhoták [-] (61. M. Kříž [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , M. Blaha [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-]

ŽK: 39. J. Zeman , 45. O. Zajíček , 55. L. Sláma , 90. A. Chmelíček - 29. D. Požár , 64. J. Janů , 83. V. Skryja , 87. M. Kříž . ČK: 81. M. Filippi .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - ŠRÁMEK Zdeněk, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Filip Boháček
Tip experta: remíza

Oba týmy budou chtít první body, zápas bude vyrovnaný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích