3:2
(0:2)
32. L. Liška (p.)
37. A. Fendrych
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov v oslabení neudržel vedení


Branky


55. D. Sommer , 59. R. Ganzwohl , 63. M. Kovařík - 32. L. Liška (p.) , 37. A. Fendrych
28

Hosté hráli skoro celý zápas v deseti, po půli vedli o dvě branky, ale domácí nakonec zápas otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Oba týmy se od počátku potýkaly s nepřesností, ale první velká šance se urodila pro domácí po pěkné kombinaci, na jejímž konci byl Skála zezadu podražen. Následovala penalta a hostující Halámek se po druhé žluté vydal do sprch. Pokutový kop domácího Vaníčka ale Stupka zlikvidoval. Domácí, ačkoliv aktivnější, nebyli schopni najít své spoluhráče průnikovými přihrávkami a často situace řešili zbrkle. Hosté byli nebezpeční ve vzdušných soubojích a při dlouhých balonech. První branka padla až ve 32. minutě po nedůrazu domácí obrany a následném faulu, si zkusili penaltu i hosté. Tu s přehledem proměnil Liška - 0:1. Snaha domácích o brzké vyrovnání dostala direkt o pět minut později, hostující útočník se přes svého beka uvolnil a křižnou přihrávkou oslovil ke skórování Fendrycha - 0:2. Tím jakoby se dokonal domácí zmar a uzavřel poločas.

 

Domácí po přestávce otočili

 

Od začátku druhé půle domácí hosty více tlačili do jejich šestnáctky a v 55. minutě byla jejich snaha odměněna, vysoký míč přihrál Jonáš volnému Sommerovi, který míč v nelehké pozici uklidil k tyči - 1:2. Energii z branky přenesli domácí i do vyrovnání, když sraženou střelu s přímého kopu poslal do sítě Ganzwohl - 2:2. Tentýž hráč pak ale selhal v tutovce o chvíli později a nastřelil tyč. Obrat skóre dokonali domácí po důrazu na malém vápně, kde odražený míč od tyče zatloukl do brány Kovařík - 3:2. Hosté opět trošku ožili, ale jejich náznaky šancí vyřešila domácí obrana nebo jistý gólman Procházka. Domácí už ze svých šancí pojistku nepřidali, a tak zápas skončil výhrou domácích 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard ganzwohl (hráč): První půle vypadala z naší strany hrozivě, vázly přihrávky i komunikace. Až na dvě pěkné akce jsme bojovali především samy se sebou. V kabině jsme se z toho vyhrabali a druhá půle byla znatelně lepší. Přístup k druhé půli a branky v rychlém sledu nám vrátily sebevědomí o dovedly nás k výhře.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Poté, co byl Halámek ve 14. minutě zaslouženě vyloučen, došlo k přeskupení řad a na naší hře to nebylo ani moc znát. První poločas jsme vyhráli 2:0 a do druhé půle jsme šli s očekáváním, co se bude dít a dělo se. Ve druhé půli jsme dostali 3 branky a prohráli jsme. Výkon trojice rozhodčích byl velice ,,kvalitní" a přesně kvůli takovým borcům někdy přemýšlím, jestli má cenu se na hřišti vůbec snažit.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Tůma [-] , D. Skála [-] (86. V. Weselý [-] ) , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] (46. D. Sommer [-] ) , J. Pokorný [-] (46. T. Hažmuka [-] ) , R. Jonáš [-] (73. Š. Trnka [-] ) , R. Ganzwohl [-] , M. Vaníček [-] (73. O. Urbánek [-] ) , T. Mátl [-] , P. Kittler [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - A. Fendrych [-] , T. Malec [-] , L. Liška [-] , M. Škorpík [-] (61. D. Plocek [-] ) , J. Milota [-] , D. Uhlíř [-] , L. Halámek [-] , M. Procházka [-] , L. Kopáček [-] , D. Bajer [-]

ŽK: 31. D. Skála , 69. R. Jonáš , 85. D. Sommer - 7. M. Škorpík , 10. L. Halámek , 43. J. Milota , 62. T. Malec . ČK: 14. L. Halámek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Ondřej - HÁNA Samuel, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Filip Boháček
Tip experta: výhra domácích

Velký Beranov si na domácím hřišti pohlídá vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích