4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov si poradil s Počítkami


Branky


21. J. Trnka , 48. M. Skryja , 88. P. Smieško , 91. J. Pažourek (p.)
25

Ráz zápasu udala brzká červená karta pro Chmelíčka. Domácí dlouhou přesilovku nakonec zužitkovali hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve 12. minutě se rodila velká šance domácího týmu, Skryja se protáhl na polovině hřiště mezi protihráči a před sebou na dohled měl už jen brankáře, za „záchrannou brzdu“ zatáhl hostující Chmelíček a Skryju poslal k zemi, po zásluze následovala ČK. trestný kop zahrával Jura, míč poslal těsně mimo šibenice.  V 19. minutě přišel dobrý centr domácích do vápna, kde byl Trnka J., brankář výborným vyběhnutím zmenšil Trnkovi střelecký úhel a střelu pak vyrazil na roh. Ve 21. minutě se Trnka J. branky přece jen dočkal, domácí zahráli dlouhý centr po pravé straně, míč doběhl Smieško a poslal centr před bránu, zde špatně odhadl letící míč hostující brankář Toman a míč skončil u Trnky, který si jej tělem sklepl k zemi a poslal jej do odkryté části branky - 1:0. Hosté ač hráli v deseti, tak dokázali ve středu hřiště držet míč, ale k žádnému ohrožení domácí branky se nedokázali dostat. Domácí zkoušeli střílet z dálky, jako v 29. minutě Trnka J., brankář prudkou ránu vyrazil před sebe a stačil pak míč zalehnout. Ve 44. minutě to byl výpad domácího Jury, který vystřelil, hostujícího brankáře překonal, ale míč mířící do brány odkopl vracející se obránce.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se dlouho nehrál a v 48. minutě nakopl Pažourek míč za obránce hostů, stoper nepochopitelně jen přihlížel, jak tam naběhl Skryja a rutinérsky poslal míč ke vzdálenější tyči do sítě, rázem to bylo 2:0 pro domácí. V 60. minutě zahrozili hosté, přišel ostrý centr z levé strany a v dobré pozici netrefil míč, jak by si představoval, hostující Zajíček a z velké šance byl pouze odkop od domácí brány. V 70. minutě domácí stoper Kotačka poslal další dlouhý míč za obranu hostů, tam si zaběhl domácí rychlík Trnka J., ale opět ukázal výtečný odhad na situaci hostující brankář Toman, včasným vyběhnutím nenechal Trnkovi místo na zakončení a střelu srazil na roh.  V 75. minutě domácí zahráli přetažený roh z pravé strany, Skryja hlavou vracel míč na hranici penalty, kde „z první“ pálil Štolpa, brankář reflexivně míč srazil, ten mu proklouzl mezi nohy, ale Toman jej dokázal zachytit ještě před brankovou čarou. V 88. minutě dostal míč na levé straně Pažourek, protáhl se do vápna a vystřelil, do střely se vrhl hostující obránce a míč přizvedl, ten přeletěl brankáře a u vzdálenější tyče trefil míč „z první“ Smieško a rozvlnil síť - 3:0. Pro hosty to ještě nebylo vše, v 91. minutě proklouzl mezi beky i s míčem Skryja a ve vápně byl faulován Zemanem, když si dělal kličkou prostor. Následoval pokutový kop, který domácí Pažourek proměnil a stanovil tak konečný výsledek utkání - 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): I když jsme hráli většinu zápasu proti deseti, měli míč na svých kopačkách častěji hosté. Pozornou hrou v defenzivě jsme je do vážnějších možností nepouštěli. Tím že se hosté stále tlačili dopředu, otevírala se nám možnost brejků, které jsme nedokázali dlouho využít. Na třetí uklidňující branku jsme si museli počkat až do 88. minuty.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Slaný [-] , J. Kotačka [-] , M. Skryja [-] (89. P. Trnka [-] ) , P. Smieško [-] , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] (87. J. Chyba [-] ) , L. Jura [-] (65. J. Dobrovolný [-] )

SK Transformátor Počítky
F. Toman [-] - L. Sláma [-] (69. M. Kotík [-] ) , A. Chmelíček [-] , M. Landsman [-] (34. P. Beneš [-] ) , J. Peška [-] - T. Janů [-] , O. Zajíček [-] (72. D. Bednář [-] ) , M. Kuřítko [-] (46. M. Filippi [-] ) , O. Toman [-] , J. Zeman [-] - L. Filippi [-] (72. D. Křivohlavý [-] )

ŽK: 52. J. Trnka , 80. J. Dobrovolný - 24. M. Landsman , 28. O. Toman , 51. L. Sláma , 91. J. Zeman . ČK: 12. A. Chmelíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CEJNAR Maik, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Počítky ukáží svojí sílu a přesvědčivě vyhrají.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích