1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

15.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morenda neudržela vedení a stala se tak remízovým králem podzimu - FOTO


Branky


6

Sedmá remíza ve čtrnáctém podzimním utkání, bod přivezený ze hřiště soupeře. Přesto se trenér Aleš Schuster v hodnocení zápasu áčka v Rajhradicích přiklonil spíše ke ztrátě dvou bodů než v zisku jednoho…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S nováčkem soutěže jsme byli a zatím zůstali spodními sousedy v tabulce. Když ale dal David Abdulai v 61. minutě vedoucí gól mělo být jisté, že se pozice vymění. Morenda totiž ve druhém poločase jasně ovládala hru, měla šance a když šla do vedení, měla soupeře dorazit. Jenže stal se pravý opak. Po hrubé chybě při standardní situaci domácí lacino vyrovnali a v závěru se naše obrana musela hodně činit, aby remíza na ukazateli zůstala.

V Rajhradicích je trochu atypické hřiště. Šířka v normě, ale hodně dlouhé. Od začátku se tak hrála spíš bojovná partie s tvrdšími osobními souboji. V první půlce měli hosté jednu velkou tutovku, bohužel Denis Baránek v ní jen nastřelil brankáře. Domácí hrozili spíše nakopávanými balóny za kterými se tlačili hodně vehementně. Pobodnou gólovku jako my ale neměli.

Od začátku druhého poločasu jasně určovala ráz hry Morenda. Domácí lavička se snažila vývoj zvrátit a v 56. minutě trenér vyměnil hned tři hráče. Na trávníku se ale nic nezměnilo. Aktivita hostů vyvrcholila zmíněným vedoucím gólem, když do brejku poslal Davidovi přesnou kolmici Lukáš Matyska. Po vyrovnání to pak byla trma vrma a zápas se dohrával trochu hekticky.

Report: SK Moravská Slavia



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Martin Urbánek (hráč): Od začátku do konce první půlky jsem soupeře tlačili a vypracovali si několik šancí, bohužel tak jako po celý podzim se nám v koncovce nedařilo. Morenda zahrozila pouze ojediněle. Druhou půlku už se hra vyrovnala, kdy soupeř srovnal po naší zbytečné chybě na pravé straně. My poté vrhli vše do útoku a naštěstí jsme po standardní situaci vyrovnali. My bod na závěr podzimu bereme a teď to hezky zapijeme.

SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Na tom jejich hrozně dlouhém hřišti, jsme chtěli hrát průnikovky, protože rychlostně jsme na tom byli určitě líp než oni. V první půlce se nám to moc nedařilo. Ale měli jsme stoprocentní šanci, kterou Denis neproměnil. Když to ale shrnu, tak ten první poločas nebyl nic moc a remíza asi byla zasloužená. Ve druhé půlce jsme určitě byli lepší, byli jsme víc na balónu a měli i víc šanci. Oni to pak prostřídali, ale spíš jim to ublížilo. Do ničeho jsme je nepouštěli a sami jsme dali pěkný gól po jedné z těch kolmic. Bohužel jsme pak dostali naprosto zbytečný gól po standardce. Kdybychom po ní prohráli souboj, tak to beru. Jenže byli tam neobsazení hráči. Oni to vrátili před bránu a další nehlídaný hráč to tam doklepl. To je škoda, chyběla tam osobní zodpovědnost. Oni nás potom trochu zatlačili takovým tím nováčkovským elánem v domácím prostředí a byly tam nějaké závary. Nakonec ten bod máme a bereme jej. Ale zase bych se spíš přiklonil k tomu, že jsme ty dva body ztratili. Určitě jsme k výhře byli blízko a rozhodně mnohem blíž než domácí.



Sestavy


TJ Rajhradice
T. Šebela [-] - M. Holek [-] (56. P. Novák [-] ) , J. Svoboda [-] (56. M. Bělák [-] ) , J. Pánek [-] , T. Kouřil [-] , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] (56. R. Bubeníček [-] ) , M. Urbánek [-] , P. Šnyrch [-] (73. F. Furch [-] ) , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - O. Kubík [-] , S. Čus [-] , O. Havelka [-] (88. D. Marcinov [-] ) - V. Čech [-] , M. Essuon [-] , L. Matyska [-] , D. Síleš [-] , D. Baránek [-] (88. L. Gruber [-] ) - D. Abdulai [-] , L. Suchý [-] (71. L. Roštínský [-] )

ŽK: 43. S. Čus , 86. L. Matyska .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jelínek Lukáš - BÁBÍČEK Radek, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:38
Petr Florián

Expert: Martin Urbánek
Tip experta: výhra domácích

Minulé domácí kolo jsme přišli o domácí neporazitelnost v úplném závěru. Další ztráty už jsou nepřípustné a začneme opět navlékat korálky.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:58

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích