0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejtěsnější výhru zařídil Kunštátu v 90. minutě Adámek, Rousínov tak po šesti výhrách v řadě prohrál


Branky


6

Poslední podzimní utkání chtěli domácí borci navázat na parádní sérii šesti výher, neměli proti sobě však lehkého soupeře. Do Rousínova přijel Kunštát pod taktovkou. trenéra Horáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas podzimní části sezony a poslední minuta. Tatran gólem v 90. minutě z kopačky Adámka přichází o bod. Soupeř z Kunštátu vstřelil jedinou branku utkání a Tatranu tak skončila vítězná série, která trvala parádních šest utkání.

Z naší strany byl zápas nepovedený a celý čas jsme tahali za kratší konec. Bohužel pro nás jsme obdrželi gól v posledních minutách a soupeř si tak odvezl všechny tři body, zhodnotil zápas Pavel Imramovský.



Ohlasy k zápasu



FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): V prvním poločase jsme na hřišti Rousínova byli herně lepším týmem. Vytvořili jsme si i gólové příležitosti. Proti změně skóre byl ale výborně chytající domácí brankář. Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji. Utkání mělo dobré tempo, ale bylo to bez vyložených šancí na obou stranách. Vyšla nám střídání. Naši hru oživili Havlík, Adámek a Lick. Líbilo se mi, že jsme na konci zápas nechtěli "uhrát" jen na remízu. Možná i proto se k nám v 90. minutě přiklonilo štěstí. David Macko vymyslel geniální přihrávku na Tomáše Adámka a ten nechytatelnou střelou rozhodl o našem vítězství. Dnes to bylo o výborném týmovém pojetí celého našeho mužstva a i díky třem bodům z Rousínova se nám podzim v KP bude hodnotit dobře.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - P. Líznar [-] (62. M. Handlíř [-] ) , M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , M. Kříž [-] , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] , L. Obruča [-] , R. Jašek [-] (62. M. Mikeš [-] ) , L. Němec [-] (62. M. Pavlík [-] ) , R. Kubáč [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - T. Bělehrádek [-] (78. T. Adámek [-] ) , M. Štencl [-] (87. M. Lick [-] ) , T. Gracias [-] , D. Hanák [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] , M. Zlatníček [-] , F. Adamec [-] (61. J. Havlík [-] ) , R. Zeman [-]

ŽK: 14. R. Kubáč , 66. L. Obruča - 66. D. Hanák , 71. M. Zlatníček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KOVÁČ Jozef - STOLÁRIK Samuel, TABIŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:38
Petr Florián

Expert: Martin Urbánek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané týmy ale Rousínov hraje líbivější a sympatičtější fotbal a vyhraje 2:0.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:58

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích