1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko potvrdilo roli favorita a z Lednice odvezlo všechny tři body - FOTO


Branky


6

V sobotu 11.11. 2023 sehrálo Ráječko poslední utkání podzimu, a to na půdě týmu z Lednice. V tomto utkání potvrdil tým trenéra Hušky roli favorita a odvezl si z Lednice všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S řadou změn v rozestavení a Ondrou Osičkou v útoku jsme inkasovali už ve 2. minutě. V 5. minutě po přihravce Očenáška se do pokutového území protlačil Mach a prostřelil brankáře. Dále se hrálo vyrovnané utkání. Velkou šanci neproměnil Pálka. Hosté se po zmatcích v naší obraně ujali vedení ve 31. minutě.

Po změně stran jsme si vypracovali tlak a několik slibných šanci na vyrovnání. Několikrát hosty podržel brankář, dvakrát vychytal Macha, výborný zákrok předvedl proti střele Brovčenka. V nadějné pozici zaváhal Osička.  

Naši snahu o zvrat utkání ukončila pětiminutovka, kdy jsme inkasovali z rychlých protiútoků v 65. minutě a následně 70. minutě. V koncovce utkání jsme si  vypracovali ještě další příležitosti, největší neproměnil Osička, ale korigovat se nám už nepodařilo. Chybí nám větší kvalita v obou pokutových územích, kde se rozhodují zápasy.

Snad se nám podaří zabodovat v dohrávce 14.kola, kdy se ve středu 15.11. od 18:00 utkáme na UT v Pohořelicích s Moravskou Slavií Brno.

Report: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Měli jsme opět výborný vstup do zápasu, kdy jsme šli ve 3. minutě do vedení. Ale v 5. minutě soupeř po naší chybě v obraně vyrovnal. Pak byla hra od nás zbrklá a zlepšilo se to až v posledních 15 minutách prvního poločasu po našem gólu na 2:1.Druhý poločas byl celkem vyrovnaný a my dokázali odskočit na rozdíl dvou branek až v 65. minutě a v 70. minutě odskočili o tři branky. Závěr podzimu kluci zvládli na výbornou. Jediné, co mě mrzí je nezvládnutý zápas v Rousínově.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (70. L. Hovězák [-] ) , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] (83. M. Wallisch [-] ) , Z. Očenášek [-] (59. M. Krmíček [-] ) , J. Ferby [-] (70. V. Kyněra [-] ) , T. Krejčí [-] , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - L. Žáček [-] (46. M. Morkus [-] ) , D. Bartoš [-] , J. Horáček [-] , P. Lidmila [-] (75. R. Chyla [-] ) , J. Tenora [-] (75. F. Michna [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pačovský [-] (66. J. Morkus [-] ) , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

ŽK: 55. M. Ruber .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - HŘIB Daniel, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:38
Petr Florián

Expert: Martin Urbánek
Tip experta: remíza

Lednice konečně urve další bod. Kdy jindy než v posledním domácím zápase.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:58

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů