Z. Matoušek 15. (p.)
T. Kůra 60.
Z. Matoušek 71. (p.)
P. Hron 82.
4:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

15.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Pohořelicích zvládli lépe domácí, Krumvíř si tak připsal třetí porážku v řadě - FOTO


Branky


15. Z. Matoušek (p.) , 60. T. Kůra , 71. Z. Matoušek (p.) , 82. P. Hron - 53. T. Ondroušek , 57. A. Húšek , 65. R. Němeček
6

Možnost hrát poslední podzimní utkání na přírodní trávě, kde Pohořelice s Krumvířem sehrály velice atraktivní zápas nejen pro diváky, kteří v sobotu dopoledne dorazili, ale i pro samotné hráče ideálním zakončením podzimní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začali jsme velice aktivně a hned v úvodních minutách jsme si vytvořili několik tutovek. Vyvrcholením našich doslova zahozených šancí byla penalta, kdy byl faulován Adam Fiala. Tu proměnil bezpečně Zdeněk Matoušek, 15. minuta, 1:0. Poté se hra začala postupně vyrovnávat a aktivitu začali přebírat hosté, kteří si do konce poločasu vytvořili také několik parádních šancí. Nám se dařilo dařilo dobře bránit, v samotném závěru poločasu jsme měli i štěstí, kdy po centru se před bránou objevil zcela osamocený mladý hráč, který však odkrytou bránu vůbec netrefil.

Od začátku druhého poločasu se hrál svižný fotbal. Po naší přímočaré akci, kdy se do šestnáctky hostů prodral Adam Fiala, jsme se dožadovali u rozhodčího penalty, jsme z rychlé akci  inkasovali. Centr zprava jsme si náš hráč skluzem dopravil do sítě, hosté se tedy v 53. minutě dočkali vyrovnání, 1:1. Za čtyři minuty se dostali do vedení 2:1, po vynaloženém tlaku na naši defenzívu se hosté prosadili dalekonosnou střelou z 25 metrů, která zapadla k levé tyči našeho gólmana. Hned v 60. minutě se nám podařilo vyrovnat. Po faulu na Adama Fialu jsme měli výhodu přímého kopu. Po dobře rozehraném kopu hostující stěží vyrazil konečky prstů na břevno, míč se odrazil ke zcela volnému Tomáši Kůrovi, který se hlavou nemýlil, 2:2. Za pět minut jsme rozehrávali roh, po velkém závaru před hostující bránou se bohužel utrhl rychlý mladý hráč Krumvíře a po úniku po celém hřišti vystřelil zpoza šestnáctky a tečovaná střela našim hráčem skončila v naší síti, běžela 65. minuta, 2:3. Po rychlé akci našich hráčů a po odvážném průniku do šestnáctky soupeře byl znovu faulován útočník Adam Fiala. Běžela 71. minuta. Penaltu znovu s ledovým klidem proměnil Zdeněk Matoušek, 3:3. V 74. minutě si vytvořili velmi dobrou šanci hosté, poté se řítil sám na hostujícího gólmana střídající mladík Honza Zbránek, domácí však jeho střelu vytlačil ramenem. V 82. minutě jsme se však mohli radovat. Po vybojovaném souboji a odraženém míči navedl Adam Fiala míč na střed, přihrál Bóďovi Langovi doleva, ten navedl míč do šestnáctky, patou ho přihrál pod sebe Patriku Hronovi a ten umístěnou střelou nedal gólmanovi šanci, 4:3. Zbytek utkání už jsme si pohlídali a mohli slavit cenné vítězství nad houževnatým a zkušeným týmem z Krumvíře. 

Report: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Atraktivní utkání po celý zápas s řadou šancí. Diváci museli být s výkony obou mužstev spokojeni. My jsme spokojeni díky výhře a průběhu utkání o něco více. Hráči zaslouží pochvalu, že i v kritických momentech, jsme se vždy dokázali zvednout a dotáhnout tento zápas do vítězného konce a to hlavně v momentech, kdy se již mohla na některých hráčích projevovat únava. O to cennější výhra na závěr poměrně úspěšné podzimní části sezóny v Krajském přeboru.

Sokol Krumvíř
Michal Škrabko (trenér): V posledním podzimním kole nás čekal nováček soutěž, který se v krajském přeboru velmi rychle rozkoukal, dokázal sbírat pravidelně body, a tak se drží v klidném středu tabulky. Pochválit musíme i fotbalový areál klubu, precizně nachystané hřiště i slušnou diváckou podporu. A hlavně příznivcům fotbalu se musel tento zápas líbit. Strhující tempo i zápletka, tentokrát s vítězným koncem pro domácí tým. Od bodů jsme nebyli daleko, po prohrané první půli jsme dvakrát vedli, když nejprve srovnal Ondroušek a poté dvakrát rozvlnili síť pohořelické branky naši talentovaní dorostenci Húšek s Němečkem, jenže závěr zápasu jsme takticky nezvládli a po dvou inkasovaných brankách odjíždíme i ze třetího po sobě jdoucího venkovního zápasu bez bodového zisku.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
T. Sedmidubský [-] - R. Beníček [-] , J. Šimša [-] , T. Kůra [-] , F. Vedral [-] - R. Koch [-] (73. J. Zbránek [-] ) , Z. Matoušek [-] (90. J. Landšperský [-] ) - A. Fiala [-] (91. R. Manuel [-] ) , P. Hron [-] , D. Yatsyna [-] , B. Lang [-] -

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , J. Borovička [-] , L. Kobylka [-] , A. Húšek [-] - D. Jankůj [-] , O. Přichystal [-] , D. Michna [-] , R. Němeček [-] - T. Ondroušek [-] - C. Balaci [-] (69. P. Plevač [-] )

ŽK: 30. D. Yatsyna , 51. R. Koch , 53. T. Sedmidubský , 80. J. Šimša , 92. R. Manuel - 59. T. Drápal , 71. L. Kobylka .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Kučera Josef - DADÁK David, JURČA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:38
Petr Florián

Expert: Martin Urbánek
Tip experta: výhra domácích

Pohořelice potvrdí, že letos nováčci krajského přeboru nejsou v soutěži jen do počtu.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:58

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů